ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:20:34μ.μ.
10
Μαΐου

Εκδηλώσεις για μικρούς στον Ευριπίδη

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για παιδιά από 5 ετών

010100057185lΌταν η μαμά μου είπε ψέματα - Σοφία Δάρτζαλη

 

Μια χρωματιστή βόλτα με το λεωφορείο και μια μικρή περιπέτεια γύρω από ένα ψέμα κι ένα βλέμμα γίνονται η ιστορία που μιλά, μέσα από την καρδιά ενός μικρού παιδιού, για την πραγματικότητα που μερικές φορές θα θέλαμε να αλλάξουμε...


Σας περιμένουμε παρέα με τη συγγραφέα Σοφία Δάρτζαλη για να φτιάξουμε το δικό μας χρωματιστό λεωφορείο! Η δραματοποίηση της ιστορίας θα γίνει από την ηθοποιό Αγγελική Φράγκου!


Το βιβλίο τιμήθηκε με το Βραβείο του Ελληνικού Τμήματος της IBBY Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου σε πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα βιβλίου για παιδιά ή νέους.


Εκδόσεις Λιβάνη


Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310, 2ος όροφος, νέο παιδικό τμήμα!)

Σάββατο 13 Μαΐου 2017, 12.00

 

 


010100057881lΟ άσπρος σκύλος με τα πολλά ονόματα - Ξανθή Μαντέλα

 

Ένας σκύλος βρίσκεται σε μια έκθεση φιλοζωικής, ελπίζοντας πως θα βρεθεί κάποια οικογένεια να τον υιοθετήσει. Όσο περνά η ώρα, ο σκύλος προσπαθεί να καταλάβει τι σημαίνει η υιοθεσία γι’ αυτόν.


Μια όμορφη και τρυφερή ιστορία για την αξία της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Η συγγραφέας θα παρουσιάσει την μουσικοκινητική δραστηριότητα "Η καυτή πατάτα", μια δοκιμασία ερωτήσεων/δράσεων!


Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη

 

Εκδήλωση για παιδιά από 4 ετών


Σάββατο 13 Μαΐου 2017, 12.00
Ευριπίδης στη Στοά (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

Διαβάστηκε 379 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα