ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 5:00:52π.μ.

banner468x60

15
Ιουνίου

Τελετή λήξης των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων, Φάληρο Ιούνιος 2015

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Στο πολιτιστικό κέντρο «Πολυχώρος» του δήμου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιμβρίων για την περίοδο Οκτώβριος 2014 – Μάιος 2015.

Την εκδήλωση συντόνισε η Μένη Τριανταφύλλου, ενώ χαιρέτησε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Γιώργος Παπαθεοδώρου.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του παιδικού τμήματος καράτε, συνεχίστηκε με τα τμήματα παραδοσιακών χωρών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και φυσικά της Ίμβρου και ολοκληρώθηκε με απονομή επαίνων σε όλους τους συμμετέχοντες.


Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, η Μαρία Γκούλτα, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Ιμβρίων και μέλος της χορευτικής ομάδας, μίλησε για τη συμμετοχή των νέων στα χορευτικά τμήματα αλλά και για την αυξημένη τους παρουσία τα τελευταία χρόνια.


Η Ελένη Απίστολα, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων, μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά από όλους στις πολιτιστικές δράσεις, για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων της επόμενης χρονιάς, αλλά και για όλους όσους συμμετέχουν στο σύλλογο, πολλοί από τους οποίους δεν είναι Ίμβριοι αλλά φίλοι του συλλόγου που εκτιμούν και απολαμβάνουν το έργο του.

 


Επιμέλεια Ευαγγελία Ουζουνίδου

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 167 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα