ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 7:24:33π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
04
Ιουλίου

Στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων θα διεξαχθεί το Θερινό Βιβλιοστάσιο 2017 στις 6-7-8-9 Ιουλίου

Σε πείσμα των καιρών, στέκουμε όρθιοι και επιμένουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα και αγαπάμε: να επιλέγουμε και να εκδίδουμε βιβλία χωρίς το άγχος του μπεστ- σέλερ. Βιβλία ιδιαίτερα και ανορθόδοξα, βιβλία πέρα από τη λογοτεχνία του συρμού, βιβλία για τις ιστορίες που δεν λέγονται, βιβλία για τη σκέψη που δύσκολα εκφέρεται. Βιβλία ανοιχτά, αγέραστα, χωρίς ημερομηνία λήξης και χώρα προέλευσης.

 

Είπαμε να το γιορτάσουμε με ένα πνευματικό τσιμπούσι στο Θερινό Βιβλιοστάσιο, αναταράσσοντας τα στάσιμα νερά της εκδοτικής μιζέριας, της εκπορευόμενης σύγχυσης και της γενικευμένης κατάθλιψης. Φιλοδοξούμε να δώσουμε το στίγμα ενός άλλου πολιτισμού, που προκρίνει την αυτοοργάνωση, τη συμπόρευση, την αμφισβήτηση, την αντίσταση, τη δημιουργία.

 

Επιθυμούμε το Θερινό Βιβλιοστάσιο 2017 να δώσει τη δυνατότητα να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. Να γίνει χώρος φιλοξενίας θεματικών ενοτήτων, βιβλιοπαρουσιάσεων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και καλλιέργειας μιας νέας σχέσης με τον αναγνώστη.

 

Ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία μας να συνεχιστεί και να διευρυνθεί σε ακόμη περισσότερα επίπεδα, να γίνει το ξεκίνημα για μια νέα άνθηση της εκτός των τειχών βιβλιοπαραγωγής.

 

Το Θερινό Βιβλιοστάσιο 2017 είναι ένα αυτοοργανωμένο γεγονός.

 

Ένας δροσερός κήπος βιβλίων και ιδεών στην κάψα του καλοκαιριού.

 

Πίνοντας κάτι δροσερό από το μπαρ, που θα λειτουργεί συνεχώς στον χώρο του ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ, ακούμε όμορφες μουσικές από τους:

 

Παρασκευή 7/7, 21:30

Δημήτρης Κοροντζής & Τάσος Φωτίου κιθάρα & σαξόφωνο

 

Σάββατο 8/7, 21:30

Appalachian Cobra Worshipers

 

Χωρίς τίτλο 21

 

Από: 06/07/2017 Εως: 09/07/2017

Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο: 18:00-23:00

Κυριακή: 11:00-14:00 & 18:00-23:0

 

Συλλόγος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Αθήνα

 

Είσοδος ελεύθερη

 

Πληροφορίες:

https://www.facebook.com/vivliostasio

Διαβάστηκε 358 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα