ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:56:44μ.μ.
04
Φεβρουαρίου

Την πίτα τους έκοψαν οι πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Πάτρας

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με την καθιερωμένη κοπής της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί σε αίθουσα των Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, αποχαιρέτησε το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας τον παλιό χρόνο και υποδέχθηκε το νέο.

Η κοπή έγινε παρουσία πλήθους μελών, γονέων και φίλων και είχε πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς την χρονιά που πέρασε το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας συμπλήρωσε 90 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο από την πλούσια δραστηριότητα των διαφόρων τμημάτων του Συστήματος μέσα στο 2014, έγινε σύντομη αναδρομή στην 90χρονη ιστορία του και παρουσιάστηκαν οι στόχοι και οι δράσεις για το 2015. Επίσης, απονεμήθηκαν έπαινοι στα μέλη και στους βαθμοφόρους του 2ου Συστήματος Πάτρας, που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.


Ο Αρχηγός Συστήματος, Σάκης Τσαγκαρουσίανος, ανέφερε ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε το 2ο Σύστημα μέσα από το προσκοπικό παιχνίδι θα συνεχίσει να προσφέρει όσο μπορεί στην τοπική κοινωνία και κάλεσε τους γονείς και τους φίλους να συνεχίσουν να αγκαλιάζουν το σημαντικό έργο που επιτελείται.

APITA
Η όμορφη τελετή ολοκληρώθηκε με προσκοπικά τραγούδια, ευχές για τη νέα χρονιά και το κόψιμο της βασιλόπιτας από κοινού από τον Αρχηγό Συστήματος Σάκη Τσαγκαρουσίανο, την πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Κατερίνα Ξυδιά και τον πρόεδρο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κωνσταντίνο Δάσσιο.

Διαβάστηκε 223 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα