ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:12:20μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
21
Μαΐου

Θεσσαλονίκη: Λογοτεχνική βραδιά σε δημοτική βιβλιοθήκη

Λογοτεχνική βραδιά διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 30 Μαΐου με ώρα έναρξης 19:00, στην Περιφερειακή Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας «Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία είναι αφιερωμένη στο έργο της συγγραφέως Μαρίας Ποπκιώση-Χαραλαμπίδου θα παρουσιαστούν το μυθιστόρημα «Το χρώμα της φωτιάς» και οι ποιητικές συλλογές «Παλιές Θύμησες» και «Ασημένιες Φωταψίες».

 

Για τα βιβλία θα μιλήσουν ο εκδότης, Δημήτρης Βάρφης, ο εκπαιδευτικός, συγγραφέας, Παναγιώτης Αργυρόπουλος και η προϊσταμένη Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ., Χρυσάνθη Καπράγκου. Αποσπάσματα του μυθιστορήματος θα διαβάσουν οι φοιτήτριες Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Σοφία Στάϊκου και Πέννυ Μπουκουβάλα και θα απαγγείλουν ποιήματα από τις συλλογές. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με χορευτικά δρώμενα από τον χορευτή-χορογράφο, Θανάση Βαρσαμά. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Πηγή:zougla.gr

Διαβάστηκε 416 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα