ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 8:06:16π.μ.
17
Νοεμβρίου

«Ασκατασούνα – Ξέφτια ελευθερίας» - Μάνος Χατζηγιάννης

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Νίκας το πρώτο βιβλίο του δημοσιογράφου Μάνου Χατζηγιάννη με τίτλο: «Ασκατασούνα – Ξέφτια ελευθερίας».

Από το οπισθόφυλλο:

 


Ένα αγόρι στη Σύρο την περίοδο της δικτατορίας αναζητάει την προσωπική του επανάσταση. Μεγαλώνοντας δοκιμάζει να βρει την ελευθερία στη θάλασσα κι αυτή τον οδηγεί στην Βαρκελώνη. Μία Βάσκα τον μυεί στο αντάρτικο πόλεων και τον παίρνει μαζί της ως έρωτα και σύντροφο στο Μπιλμπάο της δεκαετίας του ’80.

 

Ένα μυθιστόρημα για όσους κραυγάζουν πως «επανάσταση είναι να επιλέγεις να ζεις ακόμη κι όταν κάποιος άλλος αποφασίζει να μην στο επιτρέψει».

Ένας ύμνος για όσους κολυμπούν στα βαθιά και πιστεύουν πως «δεν έχει ράτσα η θάλασσα, μιγάδα είναι, με σπέρμα μουγρό σε μήτρα ζαφειρένια».

 

 

ACABELOF

 

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

 

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2009. Μετά την αποφοίτηση από ιδιωτική σχολή Δημοσιογραφίας, επί εικοσαετία στέλεχος εφημερίδων (ρεπορτάζ Υγείας, Υπ. Εσωτερικών, Αστυνομικό, Ελεύθερο, Σύνταξη Ύλης) και κατόπιν συνεργάτης ιστοσελίδων. Αρθρογράφος επί διεθνών θεμάτων, καθώς και επί θεμάτων γεωπολιτικής, τρομοκρατίας αλλά και επί εκκλησιαστικών θεμάτων. Επί μια δεκαετία (11/2001 – 06/2011) στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY επιμελείτο και παρουσίαζε την ημερήσια πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού με ανάγνωση του ημερήσιου τύπου, σχόλια επί της επικαιρότητας, τηλεφωνικές συνεντεύξεις και καλεσμένους στο στούντιο.

 


Το «Ασκατασούνα – Ξέφτια ελευθερίας» είναι το πρώτο του βιβλίο.

Διαβάστηκε 50 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα