ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 2:58:18π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
20
Μαΐου

Γεμάτο πικάντικα παρασκήνια το νέο βιβλίο του Μάκη Δελαπόρτα

Το βιβλίο «Ξέρω κάποια Αστέρια» είναι η ιστορία ενός μικρού αγοριού που έζησε το όνειρο του.
Το μεγάλο του όνειρο όταν ήταν παιδί ήταν να γνωρίσει από κοντά τα ινδάλματά του, και τα κατάφερε...

Το πώς κατάφερε όχι μόνο να τα γνωρίσει αλλά και να γίνει μέλος της οικογένειάς τους το αφηγείται στο νέο του βιβλίο που θα κυκλοφορήσει 28 Μαίου.

 

Η ιστορία ενός μικρού αγοριού που έζησε το όνειρο του, σε χρόνια που τα όνειρα γίνονταν πραγματικότητα. Ο Μάκης Δελαπόρτας, θυμάται, εξιστορεί και καταγράφει με ιδιαίτερα περιγραφικό, γλαφυρό και συγκινητικό τρόπο την ιστορία της ζωής του που ήταν άρρηκτα δεμένη με τους «μύθους» των παιδικών του χρόνων. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Άννα Καλουτά, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μαίρη Λίντα αλλά και ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Αλέκος Σακελλάριος, ο Μίμης Πλέσσας, και τόσοι άλλοι, υπήρξαν οι ήρωες των δικών του «παραμυθιών» και η ίδια η ζωή θέλησε να γίνουν και οι πιο δικοί του άνθρωποι. Οι άνθρωποι της ζωής του! Οι άνθρωποι που θαύμασε, αγάπησε, έζησε και βιογράφησε!


Ο Μάκης που έσωσε τα τραγούδια και τις μουσικές του σινεμά, μέσα από έναν αγώνα δρόμου, επιμονής, υπομονής, αμφισβήτησης και πείσματος, κόντρα στην αδιαφορία των πολλών και βιογράφησε τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά, υφαίνει τον καμβά των αναμνήσεων του και μοιράζεται μαζί μας τις πιο γλυκές, χαριτωμένες, συγκινητικές αλλά και άγνωστες στιγμές του, μέσα από την ανελέητη και τρυφερή οικειότητα ενός ολόκληρου «μυθικού κόσμου».

 

Άγνωστα περιστατικά, πικάντικα παρασκήνια, πάθη, μυστικά, απογοητεύσεις αλλά και ανθρώπινες στιγμές, συνθέτουν το σκηνικό για μια αυτοβιογραφική κατάθεση ψυχής, αφοπλιστικά ειλικρινή, από έναν άνθρωπο που από νεαρό παιδί μέσα στον λαμπερό χώρο της showbiz αγωνίστηκε, πάλεψε και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πιο σημαντικών και των πιο πετυχημένων σταρ της εγχώριας showbiz, επιλέγοντάς τον, σαν τον δικό τους αγαπημένο «βιογράφο». Όλα όσα λοιπόν δεν είπε και δεν μοιράστηκε ποτέ, για το δικό του «μαγικό κόσμο» φτιαγμένο από «Όνειρα από σελιλόιντ».

 

ΕΞΏΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ

Τιμή: 16,80€ / 17,90€

ΣΕΛΙΔΕΣ: 460 - 250 φωτογραφίες (τέσσερα 16σέλιδα με έγχρωμο φωτογραφικό υλικό)

Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ

Πηγή:parapolitika.gr

Διαβάστηκε 446 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα