ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:15:08μ.μ.
03
Ιουνίου

Σε αυτο το “sequel” του πρώτου βιβλίου, με τον ιδιαίτερα εμπνευσμένο τίτλο «Γουστάβος», παρακολουθούμε τον κεντρικό πρωταγωνιστή, δηλαδή τον Γουστάβο , να μεγαλώνει, να ενηλικιώνεται, να (μην) ωριμάζει, να εξελίσσεται.

9789609796736-1000-1168631Είναι φοιτητής, ενώ παράλληλα βγαίνει στην αγορά εργασίας, πηγαίνει στρατό, αλλά επίσης αρραβωνιάζεται και συγκατοικεί! Όλα αυτά συμβαίνουν μέσω πολλών αλλοπρόσαλλων κωμικοτραγικών καταστάσεων και προκλήσεων, που συχνά προκαλούνται από τον ίδιο, όπου αυτός αλλά και το περιβάλλον του, καλείται να ανταποκριθεί και να χειριστεί, κάτι που συνήθως πράττεται με ιδιαίτερα αδόκιμο τρόπο!

 

Η φυσική εξέλιξη και η ενηλικίωση τον βοηθάνε να βλέπει πλέον τα πράγματα με περισσότερη σοφία, με μια πιο «ενήλικη», πιο ώριμη, οπτική, η οποία, μπολιασμένη πλέον με περισσότερες εμπειρίες στη ζωή, σαφώς και τον οδηγεί πια σε ορθολογικές επιλογές, αποφάσεις και ενέργειες…


Βιογραφία συγγραφέα: Αλεξανδράκης Νίκος

Ο Νίκος Αλεξανδράκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981, όπου μεγάλωσε και ζει. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Η ταυτόχρονη έκδοση των μυθιστορημάτων "Γουστάβος" και "Το δάσος των ονείρων" αποτελεί και την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια. Εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Διαβάστηκε 163 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα