Εκτύπωση αυτής της σελίδας
10
Μαΐου

Η τρικυμία - Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη

Η Πολέτ κι ο Πέτρος θα γνωριστούν σε ένα ελληνικό νησί. Εκείνη, εξωτική σαν Ινδιάνα, είναι Ελληνίδα από τον Καναδά και βρίσκεται εκεί για καλοκαιρινές διακοπές. Ο Πέτρος είναι ο αγροτικός γιατρός του νησιού, γόνος εύπορης οικογένειας των Αθηνών.

9786185104702-1000-1163891Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος, θα τους σαρώσει σαν καταιγίδα, θα τους ενώσει σε μια σχέση που μοιάζει μοναδική, μια σχέση που θα περάσει μέσα σε τρικυμίες και νηνεμίες συναισθημάτων...
Η Πολέτ, βαθιά ερωτευμένη, θα εγκαταλείψει για πάντα τον τόπο της γέννησής της, το μακρινό Μόντρεαλ, πιστεύοντας στην αιώνια Αγάπη που της υπόσχεται ο Πέτρος.


Όμως ο έρωτάς τους θα σκοντάψει στην οικογένεια του Πέτρου και θα πνιγεί στην τρικυμία των δικών του κρυφών αδυναμιών...


Η Πολέτ, κυνηγημένη από μια σειρά μοιραία γεγονότα, θα επιστρέψει με το νεογέννητο μωρό της στον Καναδά. Εκεί, από πόλη σε πόλη, θα κρύβεται και θα κρύβει το παρελθόν της... ως τη στιγμή που ο Ρωμανός, ο γυιός της, θα ανακαλύψει την αλήθεια της καταγωγής του και θα τη διεκδικήσει...

 

Ένα βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα, βασισμένο σε βιωματική αφήγηση, γραμμένο με ιδιαίτερη μαεστρία, που θα σας συγκλονίσει!


Βιογραφία συγγραφέα: Φραγκούλη - Αργύρη Ιουστίνη

Η Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1959, όπου τελείωσε τη δημοτική και μέση εκπαίδευση. Απόφοιτος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Αθηνών, δημοσιογραφεί από το 1983 σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδας. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και έχει εργαστεί κατά διαστήματα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ, του SKY, του FLASH 9.61, του ΑΘΗΝΑ 9.84 καθώς και στην Ελληνική Τηλεόραση (ΕΤ). Από το 1989 ζει και εργάζεται στο Μόντρεαλ του Καναδά ως ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και διαφόρων εντύπων. Απασχολείται ταυτόχρονα στα διάφορα ομογενειακά μέσα του Καναδά και της Αμερικής, ενώ συνεργάζεται με την εφημερίδα The Huffington Post. Eίναι μέλος της Εταιρείας Γαλλόφωνων Συγγραφέων του Κεμπέκ (UNEQ), καθώς και της Ομοσπονδίας Αγγλόφωνων Συγγραφέων του Κεμπέκ (QWF).

 

Συγγραφικό έργο: Το πρώτο της βιβλίο, "Η μοναξιά ενός ασυμβίβαστου" (εκδ. "Εξάντας", 2000), αποτελεί την επίσημη βιογραφία του πρώην Αρχιεπισκόπου Αμερικής Σπυρίδωνος ("The Lonely Path of Integrity", "Exandas Publishers", 2002). Ακολουθούν: το μυθιστόρημα με τίτλο "Πετάει, πετάει το σύννεφο" (εκδ. "Ψυχογιός", 2003), "Στις αγορές του κόσμου: επώνυμες ευκαιρίες και μικρές αναλώσιμες ιστορίες" (εκδ. "Ελληνικά Γράμματα", 2004), "Παρακαταθήκη-The Legacy" (εκδ. "Ελληνικά Γράμματα", 2005), μια δίγλωσση έκδοση με επιλεγμένους λόγους του πρώην Αρχιεπισκόπου Αμερικής Σπυρίδωνος, και το μυθιστόρημα "Ψηλά τακούνια για πάντα" (εκδ. "Ελληνικά Γράμματα", 2006 και "Εκδόσεις Αρμός", 2013), "Ημερολόγιο Αβάνας - Η Κούβα στο λυκόφως του Κάστρο" (Εκδόσεις Ηλέκτρα, 2008), "Για την αγάπη των άλλων" (Eκδόσεις Ψυχογιός, 2009), "Ο Πολ και η Λάρα ταξιδεύουν" (εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο με μουσικό CD, Eκδόσεις Ψυχογιός, 2011), "Έρωτας στην ομίχλη" (Eκδόσεις Ψυχογιός, 2011), "Ξυπόλητες στην άμμο" (Εκδόσεις Αρμός, 2014), "Η Τρικυμία" (Εκδόσεις Ωκεανός, 2016).

Διαβάστηκε 260 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)