ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 12:06:47μ.μ.
21
Ιανουαρίου

Για την κυκλοφορία του βιβλίου: «Τα κρυφά» του Δημήτρη Κολιδάκη, από τις εκδόσεις 24γράμματα.

«Πίσω από κάθε σημάδι ανθρώπου κρύβεται μια ιστορία μικρή ή μεγάλη. Ίσως ένας θρύλος, ακόμη και μια προκατάληψη. Στο κάθε αντίκρισμά του από τους άλλους, δημιουργείται ένα δυνατό συναίσθημα ψυχής, μα που ποτέ δε βγαίνει στο σεργιάνι. Είναι αυτό που νιώθει ο πληγωμένος.»
Από το διήγημα: «Σταλάγματα»

 

Δημήτρης Κολιδάκης//Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

 

 ACABETALAV

«Τα κρυφά» είναι ο τίτλος τού νέου βιβλίου του Δημήτρη Κολιδάκη που κυκλοφορεί με το ξεκίνημα του καινούργιου χρόνου (2023) από τις εκδόσεις «24γράμματα». Πρόκειται για μία συλλογή διηγημάτων τα οποία, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, έχουν αποσπάσει διακρίσεις σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

 

Κάθε διήγημα αποτελεί μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή εξομολόγηση ανομολόγητων «κρυφών» τής ψυχής, τα οποία να έχουν δυνατή αξία για τους κατέχοντες μα, ίσως, για τους τριγύρω να μην αποτελούν σημείο αναφοράς, αλλά… με μια προσεκτικότερη ματιά να ξεχωρίσουν στο βάθος το δικό τους πρόσωπο, τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο. Εξ’ άλλου πάσης φύσεως «κρυφό» είναι ενδιαφέρον για τον καθ’ έναν μας αφού η εξακρίβωση, το ξεσκέπασμα και ιδίως η κριτική, είναι ίδιον τής ανθρώπινης φύσης.


Μια συλλογή, ένα απλό βιβλίο ή ένα εγκόλπιο που περιέχει σκέψεις, πεπραγμένα και στιγμές από τη… δική μας ζωή; Ας το ανακαλύψουμε διαβάζοντας και όχι ξεφυλλίζοντας «Τα κρυφά»!

 

Ζητήστε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία, on line https://24grammata.com/product/69042/ καθώς και τηλεφωνικά στο 210 6127074 για να σας αποσταλεί με αντικαταβολή. Το βιβλίο αποστέλλεται με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής σε όλη την επικράτεια. Για την ΑΤΤΙΚΗ αυθημερόν αποστολή με δικό μας διανομέα.Για οποιαδήποτε πληροφορία για τον εκδοτικό οίκο ή για τον λογοτέχνη, είμαστε στη διάθεσή σας.
Εκδόσεις 24γράμματα

Διαβάστηκε 82 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα