ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:34:04μ.μ.
28
Μαΐου

Η Αντιγόνη άκουσε το νησί από κάτω να ανασαίνει βαθιά, μια διάχυτη ηρεμία απλωνόταν παντού. Θυμήθηκε την ιστορία που της είχε διηγηθεί κάποτε μια ηλικιωμένη Σαντορινιά.

9789609585613-1000-1168070«Το νησί έχει καρδιά κόρη μου, που χτυπά δυνατά και τραντάζει τη θάλασσα και τη στεριά. Αν αφήσεις την καρδιά σου να συντονιστεί μαζί της το νησί θα σε κάνει δικιά του».


Ο Δημήτρης είναι διάσημος αστροφυσικός, αφοσιωμένος στην επιστήμη του χωρίς καθόλου προσωπική ζωή. Ο Γιάννης ένας μπον βιβέρ, δραστήριος, ευκατάστατος, ξοδεύει την ζωή του στις απολαύσεις. Η Αντιγόνη σαν άλλη Ανδρομέδα αναζητά τον Περσέα της να την λυτρώσει από τους δράκους του μυαλού της.


Τρεις διαφορετικοί άνθρωποι. Φανερές και κρυφές αναπηρίες, κρυμμένα μυστικά, έντονα συναισθήματα, ελλείψεις και εμμονές, πάθη που συναντιούνται και συγκρούονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ερωτήματα που για να απαντηθούν χρειάζεται κάποιοι να αποκαλύψουν την αλήθεια. Θα τολμήσουν;


Βιογραφία συγγραφέα: Μουλά Λεμονιά

Η Λεμονιά Μουλά γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Βόρειας Εύβοιας. Σε μικρή ηλικία ήρθε στον Βόλο, όπου δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των επιχειρήσεων. Η μεγάλη της αγάπη για τη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία την οδήγησε στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής του κ. Λεϊμονή. Έχει λάβει μέρος σε δύο συλλογικές δουλειές: "Χαϊκού και άλλα...", Ήρα εκδοτική 2014 και "Ιστορίες για τρεις", Ήρα εκδοτική 2015.

 

Επίσης συμμετείχε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις με δικά της κείμενα. Τον Δεκέμβριο του 2015 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο "Ερωτικά στιγμιότυπα".

Διαβάστηκε 295 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα