ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 8:18:45μ.μ.

banner468x60

15
Απριλίου

Παρουσίαση του πονήματος «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ» της Μαρίας Κλ. Χατζηνικολάου

Το να δοθείς προκειμένου να εκφράσεις τις προσωπικές σου έρευνες, απόψεις, πόνους, χάρες και στόχους σε ένα πόνημα,

θεωρείται μια έντιμη προσωπική προσπάθεια που // Πρώτον σε ικανοποιεί, σε ξαλαφρώνει και σε εκφράζει και δεύτερον αποβλέπει στον να εκφράσεις τις απόψεις σου και τους στόχους που αυτές και αυτοί αποβλέπουν.

ACARAPIS5


Αντιθέτως, το να προσπαθήσεις, μέσω συνεντεύξεων, να συνενώσεις διαφορετικά σημεία όρασης κοινωνικού και πολιτισμικού επίπεδου και ειδικά στην άκρα μπερδεμένη περίοδο μας, θεωρείτε μια διεργασια αρκετα αν όχι πολυ δύσκολη στην επίτευξη.

 

Σε αυτό το δημοσιογραφικό της πονημα, η Μαρια ΚΛ. Χατζηνικολάου και παρότι δεν είναι ελλιπείς σε προσωπικά επαγγελματικά και διανοητικά δεδομένα (αντιθέτως) στα πλαίσια ενός πολιτισμικού γίγνεσθαι κατάφερε, με άψογη ευελιξία, να συνενώσει τις απόψεις, τοποθετήσεις και συχνά απώτερους σκοπούς μιας σειράς διανοούμενων προερχομένων από σχεδόν όλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα της μητέρας Ελλάδας και αυτή της η προσπάθεια, έδωσε ένα πολύ ορθό αποτέλεσμα που κατά την προσωπική μου άποψη, θα συμβάλει μεταξύ άλλων και κατά τινά τρόπο στην αναγκαία απαγκίστρωση των νέο-Ελλήνων από την πλεκτάνη μιας δεσποτικής κατιούσας κοινωνικού και πολιτισμικού επίπεδου.

Συνεντεύξεις 14Χ21 σελ 258 ΜΑΡΙΑ ΚΛ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εκ μέρους μου, έχε τις άπειρες ευχαριστίες μου Μαρία και εύχομαι το δημοσιογραφικό σου πόνημα να είναι καλοτάξιδο και οι κόποι σου, να γνωρίσουν ηχηρή ανταπόκριση.

 

 

 

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΑΠΗΣ

 

Καλλιτέχνης - Δρ στην φιλοσοφία των επιστήμων

 

 

Διαβάστηκε 70 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα