ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:08:22μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
03
Μαρτίου

Σαν δυο σταγόνες νερό είναι η Λυδία και η Άρτεμη.

1119786185021498-200-1143170Δυο αδελφές που γεννήθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών. Ένα ωάριο που για ανεξήγητους λόγους διαχωρίστηκε μετά τη σύλληψη. Τα δύο κύτταρα που προέκυψαν αναπτύχθηκαν αυτόνομα. Ένα ανεξήγητο δέσιμο συνδέει τις δυο αδελφές, που δεν μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά, αλλά είναι αποδεκτό από τους ειδικούς.

 

Τα δυο κορίτσια είχαν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας και ανεπτυγμένη διαίσθηση η μια για την άλλη. Τόσο ίδιες εξωτερικά, αλλά τόσο διαφορετικές στην ψυχή! Πόσο εύκολο είναι τελικά να αλλάξουν ρόλους σε μια κρίσιμη στιγμή; Ο Νίκος Περράκης, έρμαιο των παθών του, θα εμπλακεί σε έναν λαβύρινθο και θα βρεθεί τελικά προ τετελεσμένων γεγονότων.

 

Ο Νικόλας είναι ο μικρός πρωταγωνιστής της ιστορίας. Είναι η κινητήριος δύναμη και η ελπίδα για τη συνέχιση της ζωής. Γιατί τίποτα δεν πεθαίνει αν δεν το θελήσουμε εμείς οι ίδιοι. Ζει στις ψυχές μας για πάντα! Το βιβλίο μας ταξιδεύει στα μακρινή Αφρική με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, όπου μας συγκλονίζουν οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί, καθώς και το μεγαλείο ψυχής των γιατρών, που πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη υπηρετούν την επιστήμη τους.

Διαβάστηκε 124 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα