ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 12:08:24π.μ.
18
Ιανουαρίου

Μερικές φορές η ζωή µας φέρνει καταστάσεις όπου µπορούµε να επιλέξουµε να δράσουµε είτε µε φόβο είτε µε αγάπη και πίστη στον εαυτό µας.

skorpies mnimes 9786185231309 200 1214113Ευτυχώς (και υπάρχει πάντα µια θετική ευλογία µέσα σε όλα όσα µας συµβαίνουν), υπό τις συνθήκες αυτές ωθούµαστε να ξεκινήσουµε το «ταξίδι». Αν κάποιες φορές οι συνθήκες µας σπρώχνουν µε την πλάτη στον τοίχο, η ζωή µας υποχρεώνει να εξετάσουµε την κατάσταση και να λάβουµε θέση, ακόµα κι αν φοβόµαστε ή έχουµε καθυστερήσει εδώ και καιρό.

 

Η ζωή σίγουρα δεν ήταν ποτέ εύκολη, αλλά µπορεί να είναι γαλήνια, όταν παίρνεις λίγα λεπτά προκειµένου να ακούσεις τη φωνή της ψυχής σου.

 

Σίγουρα δεν είσαι µόνος ή µόνη. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βιώνουν ίδιες καταστάσεις µε σένα. Ίσως ο σκοπός της ζωής σου είναι να περάσεις από αυτή την εµπειρία, να µάθεις! Να µπορέσεις να συγχωρέσεις και να συγχωρεθείς. Ν’ αγαπήσεις και ν’ αγαπηθείς.

Διαβάστηκε 260 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα