ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:33:24μ.μ.
08
Ιανουαρίου

Στα ίχνη των κόκκινων διαμαντιών - Γιάννης Χόλης

Με αφορμή γενόσημα και διαμάντια, το μυθιστόρημα ταξιδεύει τον αναγνώστη σε δύο ηπείρους μέχρι να του αποκαλύψει τις άνομες συναλλαγές εκείνων που μετρούν τη ζωή σε καράτια.

sta ihni ton kokkinon diamantion 9786188289215 200 sta ihni ton kokkinon diamantionΒιογραφία συγγραφέα: Χόλης Γιάννης

Ο Γιάννης Χόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Πριν πάρει το πτυχίο αρχιτεκτονικής από τη Φλωρεντία συμμετείχε σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Αγγλία και στην Ιταλία. Ως αρχιτέκτονας εργάστηκε αρχικά σε πολυεθνική εταιρία και ύστερα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε τεχνικός σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας.

 

Στον κόσμο του μυθιστορήματος εμφανίστηκε το 2012 με το "Ρέκβιεμ για δύο", ένα ψυχογράφημα πάθους με αστυνομική πλοκή. Ακολούθησε το 2013 το "Μάνια", στο πρότυπο αστυνομικών ιστοριών της αγγλοσαξονικής παράδοσης. Το 2014 ήταν η σειρά της "Σαρωτικής εμμονής" όπου η αδιαλλαξία του κεντρικού προσώπου συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Όλα τα παραπάνω παρουσιάστηκαν από τις Εκδόσεις Λιβάνη. Το τέταρτο μυθιστόρημα, "Στα ίχνη των κόκκινων διαμαντιών", με αφορμή γενόσημα και διαμάντια, ταξιδεύει τον αναγνώστη σε δύο ηπείρους μέχρι να του αποκαλύψει τις άνομες συναλλαγές εκείνων που μετρούν τη ζωή σε καράτια.

Διαβάστηκε 221 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα