×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
26
Μαΐου

Στο Ωδείο Αθηνών η 37η «Γιορτή Βιβλίου»

Από τις 4 ως τις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η 37η «Γιορτή Βιβλίου», που φέτος αλλάζει τοποθεσία και κατεβαίνει στο κέντρο της πόλης, στο εμβληματικό κτήριο του Ωδείου Αθηνών.

Δίπλα στο Λύκειο του Αριστοτέλη, στο μοναδικής αξίας Bauhaus κτήριο όπου στεγάζεται το Ωδείο αλλά και ως σήμερα το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η έκθεση με τίτλο «Ανάγνωση 2.0» θα χαράξει μια ανοιχτή, γοητευτική διαδρομή ανάγνωσης στην Αθήνα.
Δεκάδες εκδότες θα εκθέσουν τα βιβλία τους στο περιστύλιο του κτηρίου, ενώ εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στον κήπο όσο και στις αίθουσες του Ωδείου.

Πρόκειται για μία δυναμική αστική εμπειρία που εκκινεί από τα βιβλία, συναντά διάφορες εκφάνσεις του πολιτισμού, καλεί τους πολίτες σε διαδραστικές εμπειρίες, πάντα με οδηγό τα βιβλία. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών, καθώς ο Σύλλογος Εκδοτών Αθηνών επενδύει στις συνεργασίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουν δίκτυα πολιτισμού.

Σε εποχές περιδίνησης του πολιτισμού, η 37η Γιορτή Βιβλίου στο Ωδείο Αθηνών, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να γίνει τόπος συνάντησης, διαλόγου και αφύπνισης, ένας τόπος πραγματικής γιορτής. Η 37η «Γιορτή Βιβλίου» τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού.

Πηγή:naftemporiki.gr

 

 

Διαβάστηκε 377 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)