Εκτύπωση αυτής της σελίδας
27
Νοεμβρίου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου

Κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο ΤΑΔΕ ΕΦΗ το βιβλίο της δημοσιογράφου Μαρίας Κλ. Χατζηνικολάου με τίτλο "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ".

Εκδόσεις ΤΑΔΕ ΕΦΗ

Κατακουζηνού 10, Τ.Κ 10677, Αθήνα

τηλέφωνο - 210 3305168

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Κάθε δημοσιογράφος στην πορεία της ζωής του συναναστρέφεται χιλιάδες άτομα.


Εξαιρετικές προσωπικότητες που μέσα από το έργο τους συμβάλλουν και δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο με αξίες και ιδανικά…


24 διαφορετικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της μουσικής, του θεάτρου, της λογοτεχνίας και της ιατρικής συνομιλούν με την δημοσιογράφο και δημιουργό του site mcnews.gr κ. Μαρία Χατζηνικολάου από το 2014 έως το 2021 που συνεχίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο στο διαδίκτυο, η λειτουργία της ιστοσελίδας.


Ένα βιβλίο ανάδειξης και σεβασμού στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου και στην ελευθερία της άποψης του…

 

 

DSC03879 copy copy

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Η Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου είναι δημοσιογράφος από το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Δημοσιογραφίας του Γιώργου Καρατζαφέρη και καθηγήτρια χορού, χορογράφος απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου(LRAD-AISTD-DISCO-LATIN DANCES)

 

Οι γονείς της Κλεόβουλος και Βασιλική Χατζηνικολάου ήταν ιατροί και η καταγωγή του πατέρα της από το νησί της ΚΩ και της μητέρας της από το Νεοχώρι Ναυπακτίας.

 

Το 2016 ίδρυσε το Πολιτιστικό Σωματείο «Οι Κορυφαίοι» που η έδρα του βρίσκεται στο Βύρωνα μαζί με πολλούς σημαντικούς και διαπρεπείς ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών.


Από τον Απρίλιο 2014- έως σήμερα είναι η δημιουργός της ενημερωτικής και λογοτεχνικής ιστοσελίδας mcnews.gr που εκπέμπει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Από τον Οκτώβριο 2005 έως Δεκέμβριο 2009 εργάστηκε στην γραμματεία του Προέδρου ΕΤΕΑΜ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών – Δημόσιος Φορέας) μέσω των προγραμμάτων Stage.


Από τον Απρίλιο 2004 έως Οκτώβριο 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στην εταιρεία «ΑΘΗΝΑ 2004» ως Δ/κος Υπάλληλος – συντονίστρια του Κέντρου Επιχειρήσεως στην εγκατάσταση της Δεκέλειας.


Από τον Οκτώβριο 2002 έως Ιούνιο 2003 εργάσθηκε στον Δήμο Υμηττού σαν καθηγήτρια χορού και χορογράφος.


Από τον Σεπτέμβριο 1996 έως Ιούνιο 2002 στον Δήμο Αθηναίων σαν υπεύθυνη καθηγήτρια χορού και χορογράφος σε ενήλικες μαθητές και επαγγελματίες χορευτές στα πλαίσια προγραμμάτων Λαϊκής επιμόρφωσης του Δήμου.


Το 1998 επιπλέον ειδικός σύμβουλος εκπαίδευσης του IEK AKMH.
Από τον Σεπτέμβριο 1995 έως Ιούνιο 1996 σαν καθηγήτρια χορού στην επαγγελματική σχολή της Μάγιας Σοφού στο Μαρούσι.


Από τον Σεπτέμβριο 1993 – Ιούνιο 1994 διδασκαλία κλασσικού χορού στο Surbitan (προάστιο Λονδίνου).
Από τον Σεπτέμβριο 1993- Ιούνιο 1994 διδασκαλία μαθητών στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

 

Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και της Ένωσης Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου.


Δράσεις της έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο, σε ελληνικές και ξένες εφημερίδες καθώς και σε πάμπολλα περιοδικά παγκοσμίως.


Η φωνή της έχει ακουστεί σε ψυχές του πλανήτη που παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο.

Διαβάστηκε 680 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)