ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:53:50π.μ.
23
Ιουνίου

Ο Πέτρος, ένας νεοδιόριστος εκπαιδευτικός, μετακομίζει από την πρωτεύουσα της χώρας σε ένα νησί της παραμεθορίου. Βρίσκεται ξαφνικά σε έναν άγνωστο τόπο, αλλά το βλέπει σαν μια νέα εμπειρία στη ζωή του.

9789604681372-1000-1173463Εκεί γνωρίζει τη Δάφνη, τη γυναίκα που κουβαλά ένα δυσβάσταχτο φορτίο, και την ερωτεύεται. Ο Πέτρος θα προσπαθήσει να την ελευθερώσει από τους δαίμονές της ώστε να συνυπάρξουν. Οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολλές; Θα καταφέρει άραγε να λύσει τον γόρδιο δεσμό που κρατά δέσμια την κοπέλα;


Βιογραφία συγγραφέα: Καρακούσης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Καρακούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία και είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του Πειραιά. Υπηρετεί ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ συνάμα έχει εργαστεί και στις τρεις βαθμίδες.

 

Η μεγάλη του αγάπη για τη φύση τον οδήγησε στον όμορφο κόσμο της μέλισσας και στο να παράγει μέλι ανθέων (θυμάρι, ερείκη, αγριολούλουδα, οπωροφόρα δέντρα) και μελιτωμάτων (ελάτη, πεύκο), γύρη και βασιλικό πολτό. Από την αρχή της ενασχόλησης του ενεπλάκη με τη νομαδική μελισσοκομία αναζητώντας μελισσοβοσκές, με αποτέλεσμα να αποκτήσει εμπειρία στην χλωρίδα του κάθε τόπου και τους μελισσοχειρισμούς. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά με τα οποία περνά πολύ χρόνο.

Διαβάστηκε 181 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα