ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 5 Οκτωμβρίου 2023 - 7:39:07π.μ.

banner468x60

07
Σεπτεμβρίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται στο Ζάππειο το 50ό Φεστιβάλ Βιβλίου, το οποίο φέτος περιλαμβάνει αφιερώματα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, καθώς και στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

 

Οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι της χώρας παραθέτουν τα "καλύτερα" λογοτεχνικά βιβλία για να επιλέξουν οι μικροί και οι μεγάλοι βιβλιόφιλοι.

ACAZAP1

Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

 

Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 και η μεγαλύτερη γιορτή του βιβλίου θα διαρκέσει ως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

 

 ACAZAP2

Στο ανανεωμένο περίπτερό Χ8 της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν για έναν από τους ιστορικότερους λογοτεχνικούς συλλόγους της χώρας πως μπορούν να γίνουν μέλη και να θαυμάσουν τα βιβλία που έχουν εκδόσει πολλοί καταξιωμένη ποιητές - λογοτέχνες.

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ - Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου

Διαβάστηκε 75 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα