ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 - 3:51:05π.μ.

banner468x60

27
Ιουλίου

Έχετε ακούσει για τους μοναχικούς ανθρώπους;

9789609410700 200 1180253Οι μοναχικοί άνθρωποι είναι σαν τους μπαμπούλες, τους καλικάντζαρους και τις αγαπημένες λάμιες του αδελφού μου, πλάσματα νοσηρά και υποχθόνια. Ξεπετάγονται από τις σκοτεινές γωνίες, προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Προσπαθούν να ανήκουν, μα δεν ξεγελούν κανέναν. Κανείς δεν αντέχει να τους κοιτάζει για πολύ - γίνονται η άβυσσος που μας επιστρέφει το βλέμμα της.

 

Κι εγώ, η μικρή, πέρα από τον θάνατο αφοσιωμένη αδελφή του Συγγραφέα, διαβάζοντας το κύκνειο άσμα του, νιώθω ένα ρίγος θαυμασμού. Που προσπάθησε να ξεφύγει απ' τη μοίρα του μοναχικού ανθρώπου με τρόπο επικό. Αν ακόμα πιστεύετε ότι διαβάζετε μια ιστορία μίσους, να σας το μαρτυρήσω ότι, κάτω απ' τις γραμμές, κρύβεται μια μεγάλη, μια τεράστια ιστορία αγάπης.


Βιογραφία συγγραφέα: Μαρίνου Αγγελική Σ.

Η Αγγελική Μαρίνου γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στον τραπεζικό τομέα. Έργα της: - "Η άλλη ζωή" (νουβέλα), εκδόσεις Γκοβόστη, 2007 - "Η απόρριψη" (συλλογή διηγημάτων), αυτοέκδοση, 2015 Συμμετοχή σε συλλογικά έργα: - "Θρύλοι του σύμπαντος", εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, 2007 - "Γράψε σβήσε μου πήδηξες την ιδέα", εκδόσεις Φαρφουλάς, 2011 Διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί σε τεύχη των Συμπαντικών Διαδρομών και στα ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά Ποιείν και Ο Αναγνώστης.

Διαβάστηκε 160 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα