ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:33:40π.μ.
29
Απριλίου

Ο Σπύρος Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

togefeugatoklemΈχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Νότιο Αφρική.

 

Είναι μέλος της - Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής - Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος. - EBOPRAS (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery) Συγγραφέας δύο επιστημονικών ιατρικών βιβλίων και 17 δημοσιευμένων εργασιών σε ιατρικά επιστημονικά περιοδικά.

 

Έχει παρουσιάσει πάνω από 50 εργασίες σε ιατρικά συνέδρια μέχρι τώρα. Ασχολείται με όλη τη γκάμα της Πλαστικής Χειρουργικής: -Αισθητική Χειρουργική -Έγκαυμα και αποκατάσταση αυτού - Αποκατάσταση μετά από ατυχήματα - Αποκατάσταση μετά από ογκολογικές επεμβάσεις - Ογκολογία του δέρματος - Μικροχειρουργική - Εκ γενετής δυσμορφίες - Εφαρμογές των laser (τόσο χειρουργικά όσο και μη επεμβατικά)

Διαβάστηκε 111 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα