Εκτύπωση αυτής της σελίδας
12
Δεκεμβρίου

Το Μυστικό όλων των εποχών - David Icke

Μετά τους «Επαναστάτες της Συνείδησης» ο Ντέιβιντ Άικ επιστρέφει με ένα νέο εκρηκτικό βιβλίο.

Έπειτα από εκτενείς και εμπεριστατωμένες έρευνες, καθώς και σοκαριστικές αλλά τεκμηριωμένες μαρτυρίες ατόμων που για πρώτη φορά δημοσιοποιούν τα όσα γνωρίζουν, προσεγγίζει και αποκαλύπτει το «Μυστικό όλων των εποχών». Παρουσιάζει τη συγκλονιστική αλήθεια για την εξωγήινη φυλή και τα κέντρα εξουσίας που ελέγχουν τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και για τα σκοτεινά μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει για να το επιτύχουν. Δεν διστάζει να κατονομάσει τα πρόσωπα, τις οργανώσεις και τους θεσμούς που απαρτίζουν το μυστικό δίκτυο που κρατά στα χέρια του τις τύχες της ανθρωπότητας.


Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συντριπτική παρουσίαση της αληθινής προέλευσης όλων των ιδεολογικών και θρησκευτικών ρευμάτων, καθώς και του τρόπου με τον οποίο καταπιέστηκαν όλες οι πνευματικές και εσωτερικές γνώσεις που θα οδηγούσαν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα ψυχικά της δεσμά. Η μάχη, όμως, δεν έχει κριθεί. Ζούμε σε μια πραγματικά θαυμαστή περίοδο αλλαγής και μεταμόρφωσης. Ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει με το να αλλάξουμε τον εαυτό μας, με το να ανακτήσουμε τον έλεγχο του νου και των συναισθημάτων μας.


Το «Μυστικό όλων των εποχών» είναι ένα μοναδικό βιβλίο που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως «Το βιβλίο που θα αλλάξει τον κόσμο». Κανείς από όσους το διαβάσουν δεν θα παραμείνει ο ίδιος, ούτε θα μπορεί να αντικρίζει τον κόσμο με τα ίδια μάτια... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

 

 

Πηγή:politeianet.gr

 

 

 

Διαβάστηκε 84 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)