ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 11:15:18π.μ.
16
Μαΐου

Το πολιτιστικό αντίδοτο στη χρεοκοπία - Λαοκράτης Βάσσης

Σε τούτο το οριακό για τον Τόπο μας σταυροδρόμι των δίσεκτων καιρών μας, η βαθύτερη λογική τ ο υ  π ο λ ι τ ι σ τ ι κ ο ύ  α ν τ ί δ ο τ ο υ  σ τ η  Χ ρ ε ο κ ο π ί α σηματοδοτεί τη ζητούμενη πολιτική πολιτισμού, που θα μας βγάλει στην ανοιχτή δημοσιά της ιστορίας μας.

to politistiko antidoto sti hreokopia 9789605790769 200 1239317Με το πολιτιστικό αντίδοτο να νοείται ω ς  α π ό σ τ α γ μ α  τ η ς  α ξ ι α κ ή ς  π α ρ α κ α τ α θ ή κ η ς  τ η ς  μ ε γ ά λ η ς  α κ ο λ ο υ θ ί α ς  τ ω ν  α ι ώ ν ω ν  π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ  τ ο υ  Ε λ λ η ν ι σ μ ο ύ.

 

Φωτίζοντας τη δύσκολη ανηφοριά του μετα-μνημονιακού μας μέλλοντος και διεμβολίζοντας το παγιδευτικό δίπολο: τ ο υ  ν ο σ η ρ ο ύ  ε λ λ η ν ο κ ε ν τ ρ ι σ μ ο ύ, όπου επωάζεται η εθνικιστική αφροσύνη, και τ ο υ  ν ο σ η ρ ο ύ  ε λ λ η ν ο κ ε ν τ ρ ι σ μ ο ύ, όπου επωάζεται η νεοταξική α-τοπία (αποεθνοποίηση).

Διαβάστηκε 341 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα