ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 4:10:04μ.μ.
16
Νοεμβρίου

Επιτυχής η παρουσίαση των ποιητικών συλλογών "Απόηχοι Χρωμάτων" και "Πέλαγος Εντυπώσεων" της Όλγας Κανελλοπούλου-Ντινοδήμου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων , το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και σε μια ατμόσφαιρα μέθεξης ποίησης και πνεύματος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του έργου της ποιήτριας Όλγας Κανελλοπούλου-Ντινοδήμου και των δύο νέων ποιητικών της συλλογών «Απόηχοι Χρωμάτων» και «Πέλαγος Εντυπώσεων» .

Πλήθος κόσμου τίμησε την ποιήτρια με την παρουσία του και έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν σε μια γιορτή του πολιτισμού μας.


Ο κ.Νίκος Ταβουλάρης, τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Λογοτεχνών προσέγγισε λογοτεχνικά και φιλοσοφικά το έργο της ποιήτριας.

Ο κ. Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών προσέγγισε λογοτεχνικά τις ποιητικές της συλλογές «Αγγίγματα Ψυχής», «Απόηχοι Χρωμάτων» και «Πέλαγος Εντυπώσεων», κάνοντας μια εσωτερική αναζήτηση στα νοήματα των στίχων της ποιήτριας.


Η εξαιρετική απαγγελία των ποιημάτων από την εκπαιδευτικό ,σοπράνο και κριτικό θεάτρου κ.Μαριλιάνα Ρηγοπούλου, έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση.


Ο μουσικοσυνθέτης κ.Γιάννης Μαρκαντωνάτος μελοποίησε στίχους της ποιήτριας και μας τραγούδησε με την κιθάρα του, ταξιδεύοντάς μας με τις μελωδίες του.


Στο τέλος της εκδήλωσης ο Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Ομίλου της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων κ.Παύλος Νισλόγλου απένειμε τιμητικό έπαινο στην ποιήτρια για τη συμβολή της στον πολιτισμό, καθώς επίσης και σε όλους τους ομιλητές της εκδήλωσης.


Ο Πρόεδρος και μαέστρος του Μουσικού Ομίλου «Φοίβος» κ. Νίκος Μαρκούτσης απένειμε τιμητικό έπαινο στην ποιήτρια για το έργο της στην ανύψωση του τόπου μας.


Την εκδήλωση συντόνισε η ποιήτρια κ.Τζούλια Πουλημενάκου.

 

2ol

 

3ol

 

4ol

 

5ol

 

6ol

 

8ol

 

9ol

Διαβάστηκε 265 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα