ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:16:10μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
30
Ιουνίου

«Η αγάπη δεν πονάει» το νέο βιβλίο της Μελίνας Τούντα στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το νέο βιβλίο με τον τίτλο-κοινωνικό μήνυμα «Η αγάπη δεν πονάει» της Μελίνας Τούντα θα παρουσιαστεί την Τρίτη 4 Ιουλίου 20:00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου Κουρέτα (Αγ. Αλεξάνδρου & Αρτέμιδος 56).

ΤΟΥΝΤΑ ΦΑΛΗΡΟ CopyΤο φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας, που πραγματεύεται το βιβλίο, θα αναλύσει η ψυχολόγος Μαρία Ζάγκα. Συντονίζει η Κάκια Ξύδη, συγγραφέας-εκδότρια.

 

«Η αγάπη δεν πονάει» είναι η αληθινή ιστορία της Μαρίας Βαγενά, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και που έξι εβδομάδες από την κυκλοφορία του προχώρησε σε  Β’ ανατύπωση. Είναι ένα βιβλίο που εστιάζει στην ενδοοικογενειακή βία και πρέπει να διαβαστεί από όλους, αλλά κυρίως από γονείς, άνδρες και γυναίκες. Στόχος του είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κοινού ως πρώτο βήμα για την προσπάθεια εξάλειψης της ενδοοικογενειακής βίας κι αφετέρου η ώθηση στις γυναίκες που την έχουν υποστεί να σταματήσουν να την ανέχονται και να βρουν τη δύναμη να σπάσουν τη σιωπή τους. Όποιος αγαπάει ΔΕΝ πονάει ούτε λεκτικά, ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά αυτόν που αγαπάει!  ΚΑΙ δυστυχώς! Η βία βρίσκεται στη διπλανή μας πόρτα. Ένα βιβλίο γροθιά στην κοινωνική μας ζωή. Αγαπητοί γονείς, όταν μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με αγάπη τα μαθαίνουμε να παίρνουν και να δίνουν αγάπη όταν όμως ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στην ενδοοικογενειακή βία γίνεται ενήλικας που μπορεί να ασκήσει βία ή να τη δεχτεί αδιαμαρτύρητα γιατί δυστυχώς αυτού του είδους η συμπεριφορά του είναι οικεία.  

  

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Μαρία Βαγενά υιοθετήθηκε στην τρυφερή ηλικία των δύο χρόνων. Μεγαλώνοντας σ’ ένα πολύ αυστηρό περιβάλλον ονειρευόταν να αποκτήσει κάποτε δική της οικογένεια και να δώσει στα παιδιά της την αγάπη, τη θαλπωρή και την ασφάλεια που η ίδια δεν είχε νιώσει ποτέ. Ύστερα από περιπλανήσεις και ατυχείς σχέσεις πίστεψε πως βρήκε τον άνθρωπο που θα της πρόσφερε όσα είχε στερηθεί. Αλλά είχε κάνει λάθος για άλλη μια φορά. Το χαμόγελο αντικαταστάθηκε σύντομα από το κλάμα και το χάδι από την κάθε μορφής βία. Οι στιγμές που έζησε είναι βγαλμένες από ταινία τρόμου, αλλά δυστυχώς, η ιστορία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή.

 

Το νέο μυθιστόρημα της Μελίνας Τούντα διαβάζεται με κομμένη την ανάσα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα και καθηλώνει με τις συνεχείς ανατροπές του…

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

 

Η Μελίνα Τούντα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι καθηγήτρια γαλλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων ξένων γλωσσών σε περιοχές της Αττικής. Το 2013 απέσπασε το 3ο βραβείο παραμυθιού στον λογοτεχνικό διαγωνισμό Κερατσινίου με το παραμύθι Νίνα η ιστορία μιας όμορφης κίτρινης πεταλούδας.

 

Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφόρησαν τα «Έτσι κι αλλιώς... καλημέρα», «Μια αγάπη δυο ζωές» και από τις Εκδόσεις Βασιλείου «Το πεντάγραμμο του πάθους», «Ζητείται μια δεύτερη ευκαιρία». «Η αγάπη δεν πονάει» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Διαβάστηκε 433 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα