ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:15:01μ.μ.
29
Απριλίου

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο "Οδοστρωτήρας" του Βαγγέλη Παπαδόπουλου στο Μέγαρο "Σουλιμιώτη" στην Αγ.Βαρβάρα Αττικής

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Σε μια ζεστή και μελωδική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου και συγγραφέα Βαγγέλη Παπαδόπουλου, με τίτλο «Οδοστρωτήρας», εκδ.MPRESS  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου, Μέγαρο «Μήτρου Σουλιμιώτη».  

odostrotirasΟ «Οδοστρωτήρας» είναι το τρίτο κατά σειρά  βιβλίο της μυθιστορηματικής τριλογίας «Πορεία» του Βαγγέλη Παπαδόπουλου που άρχισε με το πρώτο βιβλίο «Αίμα, Σπέρμα, Ψέμα»  και συνεχίστηκε με το δεύτερο « Έρωτας στα χρόνια της κρίσης».

 


Το βιβλίο προλόγισε o ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς και ο εκπαιδευτικός - Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αγ.Βαρβάρας Διονύσης Βυθούλκας.

                                

                                                           

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις σελίδεςτου βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Σοφία Γασπαρινάτου. 

                          

                  

Η  παρουσίαση πλαισιώθηκε και επενδύθηκε μουσικά με μελωδίες και τραγούδια από τον Γιώργο Λούσκο  και την Halina Hrynko.

 


Το κοινό, με ιδιαίτερη χαρά, συνομίλησε με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο, ο οποίος με τον μοναδικό του τρόπο το  ταξίδεψε στις σελίδες του βιβλίου, μαγεύοντάς το. 

 

 

Παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας  Γιώργος Καπλάνης, ο γ.Δ.της Διεθνούς Ακαδημίας Ελληνισμού Γιώργος  Γαμπιεράκης εκπρόσωποι από  τη Λέσχη Ανάγνωσης και άλλων πολιτιστικών φορέων, λογοτέχνες, ποιητές και πλήθος βιβλιόφιλων.

 

par3

Διαβάστηκε 305 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα