ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 2:06:43μ.μ.
12
Νοεμβρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Hotel Living" του Ιωάννη Πάππου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Πάππου στην Ελλάδα είχε όλα όσα θα ήθελαν και οι ήρωες του: ξέφρενο χορό, αλκοόλ και ταυτόχρονα «χώρο» για γόνιμο διάλογο.

Hotel Living 300x350Προθες το βράδυ (Πέμπτη , 10/11) φίλοι και γνωστοί του συγγραφέα, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες βρέθηκαν στη disco Cinderella στο Κολωνάκι για να ευχηθούν τα καλύτερα στο "Hotel Living" και το δημιουργό του

 

 

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, οι κ.κ Γιώτα και Ηλίας Λιβάνης, εκδότες των ομώνυμων εκδόσεων, οι οποίοι υπογράφουν και την εξαιρετική έκδοση του βιβλίου του Ιωάννη Πάππου στα ελληνικά, ο ατζέντης Γιάννης Μουκάκος, ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, η φωτογράφος Καλλιόπη, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Γιατζόγλου, Χρήστος Ζαμπούνης, Κωνσταντίνα Δημητρούλη, Θανάσης Διαμαντόπουλος, Θανάσης Καραγιάννης, Κυριάκος Τσικορδάνος και πολλοί ακόμη.

 


Οι φωτογραφίες είναι της Φωτεινής Μοίρα και της Αδαμαντίας Λαουμτζή (Greek affair)

 

 

Ήταν μια υπέροχη βραδιά, αντάξια ενός «τρομακτικά όμορφου βιβλίου», όπως άλλωστε χαρακτήρισε το "Hotel Living", όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα αγγλικά ο Μάικλ Κάνιγχαμ (μπεστ σέλερ συγγραφέας, βραβευμένος με Πούλιτζερ για το μυθιστόρημα Οι Ώρες).

 

 

Ευχαριστούμε πολύ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας τη Δευτέρα 28/11 στις 19:00 στο Public Συντάγματος.

 

 MG 3768 resize

Γιάννης Μουκάκος, Γιώτα Λιβάνη, Ιωάννης Πάππος

 

Εκεί θα βρεθούν ο δημοσιογράφος Κώστας Αγοραστός, ο δημοσιογράφος, στιχουργός , ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Άρης Δαβαράκης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αργύρης Ξάφης και φυσικά ο Ιωάννης Πάππος για να μιλήσουν για το βιβλίο "Hotel Living".

 

 MG 3733 resize

Κατερίνα Γιατζόγλου, Ιωάννης Πάππος

Διαβάστηκε 243 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα