ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 2:29:35μ.μ.

banner468x60

08
Ιουνίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη ΠΕΛ η παρουσίαση της Δίγλωσσης Ποιητικής Ανθολογίας The Symphony of love poems

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 του Ιούνη η παρουσίαση της δίγλωσσης ποιητικής ανθολογίας The Sympony of Love Poems.

Η συμφωνία της αγάπης της κ. Ειρήνης Ντούρα - Καββαδία που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Writers Indernatiol Edition μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανελλήνιας ΄Ένωσης Λογοτεχνών - Γερανίου 41 - Ομόνοια.

ACABLATOLIK

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος της ΠΕΛ κ. Αγγελική Ψακή - Κωβαίου αναφέρθηκε στη σημαντική προσωπικότητα της κ. Ειρήνης Ντούρα - Καββαδία  MA/MSc καθώς και στην αγάπη που είναι η κινητήρια δύναμη του κόσμου.

 

Ακολούθησε η ομιλία της κ. Ειρήνης Ντούρα που αναφέρθηκε πως μέσα από τη Δίγλωσση Ανθολογία αυτή, όπου συμμετέχουν 55 λογοτέχνες αναλύεται το ζητούμενο της αληθινής αγάπης και η πραγματική σημασία της.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά : " Για την αιώνια αγάπη έχουν γραφτεί τόμοι λογοτεχνικών έργων ...Ο έρωτας διδάσκει και θεραπεύει τον άνθρωπο... νικά τα πάντα και την ίδια τη ζωή. Ένας δειλός είναι ανίκανος να δείξει αγάπη. Αυτό είναι προνόμιο των γενναίων"

 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Dr Στέφανος  Βογαζιάνος - Ρου , Διδάκτωρ , Μόνιμο μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης , Μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών , Φλοριντα ΗΠΑ , Πρόεδρος του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ Παρ Ελλάδας και είπε: " Όταν οι άνθρωποι έχουν τη θέληση να συνεργαστούν και να αγαπήσουν μπορούν. Είναι πιο σημαντικό κατά την άποψη μου να αγαπάς από το να αγαπιέσαι. Η εμπειρία της αληθινής αγάπης έχει σχέση με τα όρια του εγώ. ...Ο ολοκληρωμένος έρωτας μαλακώνει τον άνθρωπο αλλά η αγάπη είναι το βαθύτερο νόημα της ζωής"

ACABLATOLIK2

 

 

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διπλωμάτων σε πολλούς διακεκριμένους λογοτέχνες - ποιητές που τα έργα τους περιλαμβάνονται στη Δίγλωσση Διεθνή Ανθολογία.

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - Μαρία Κλ Χατζηνικολάου

 

Διαβάστηκε 111 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα