ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 - 5:32:48π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
21
Ιουνίου

Οι Εκδόσεις ΕΥΡΑΣΙΑ παρουσιάζουν την έκδοση του περιοδικού «Εποχή 4»

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Ο ρόλος του περιοδικού Εποχή/Epoché είναι να θέσει τον λόγο της ψυχοθεραπείας σε ενεργή συνομιλία με τους άλλους λόγους της κοινωνίας. Σε ένα ρευστό και συνεχώς αναμορφούμενο γίγνεσθαι, η ψυχοθεραπεία

ΕΠΟΧΗ 4οφείλει να συναντά τη φιλοσοφία, την τέχνη, την πολιτική, το λαϊκό αίσθημα, την επιστήμη κ.λπ. Η ψυχοθεραπεία οφείλει να συνομιλήσει μαζί τους, γιατί αυτός ο διάλογος φωτίζει και τον δικό της δρόμο. Με αυτήν την έννοια, το περιοδικό δεν αποσκοπεί απλώς στην ενημέρωση, αλλά στην αναζήτηση μιας νέας κατεύθυνσης της ψυχοθεραπευτικής σκέψης που μπορεί να προκύπτει μέσα από τη συνάντηση και τη συνομιλία, στο βαθμό που διασταυρώνεται με τους υπόλοιπους λόγους και ανοίγεται στη πολυσημία. 

 

Το συγκεκριμένο περιοδικό φιλοδοξεί να είναι ισχυρός εκφραστής μιας κουλτούρας που επιμένει να εμπνέεται από την αξία του γραπτού λόγου ως άξονα μιας συνεχούς διεργασίας του πολυσήμαντου. Ενός γραπτού λόγου που δεν κλείνει σε τελεσίδικες αποφάνσεις αλλά διατηρεί ανοικτή τη δυνατότητα του ερωτήματος συμβάλλοντας στη συνάντηση, τη συνομιλία και τη ζύμωση.

 

Σταματίνα Ράπτη, Κώστας Γεμενετζής, Eric Craig - Medard Boss, Ευγενία Γεωργαντά, Κάλλη Χαραλαμπίδη, Παύλος Ζαρογιάννης, Νικόλαος Κυπριωτάκης, Ευαγγελία Παππά, Frans Depestele, Manu Bazzano, Ιωάννα Δ. Κουστένη, Δημήτρης Σκαραγκάς, Φώτης Καγκελλάρης, Γιώργος Μπανιώκος, Άννα Κούρτη, Κωνσταντίνος Καραβαγλίδης, Στέλλα Σταθοπούλου, Θανάσης Γεωργάς, Χριστίνα Μπούφαλη-Μπαβέλλα


σελίδες: 254
διαστάσεις: 17 x 24
τιμή: 15€

 

Διαβάστηκε 445 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα