Εκτύπωση αυτής της σελίδας
07
Φεβρουαρίου

Παρουσίαση του βιβλίου "Λάθος απ' την αρχή…" του Γιάννη Ζιώτη στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:30 παρουσιάζεται στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα το  βιβλίο του Γιάννη Ζιώτη Λάθος απ' την αρχή… των Εκδόσεων  iwrite.gr.

lathΧαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος.  


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου – Άνδρου κ. Δωρόθεος Β΄ και ο δημοσιογράφος κ. Παύλος Αλέπης και την εκδήλωση θα συντονίζει και θα  παρουσιάζει η δημοσιογράφος κ. Ζέτα Τζιώτη.  Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Εβελίνα Αραπίδη.   

 

Δεν αντιμετωπίζω καταστάσεις μιας εικονικής πραγματικότητας σε video game, αλλά νιώθω σαν να βρίσκομαι στη μέση μιας καταιγίδας που αδυνατώ να διαχειριστώ, σ' ένα απέραντο καζίνο όπου πάνω στην πράσινη τσόχα οι εναπομείναντες θαμώνες, τζογάρουν στην εξόντωσή μου τα τελευταία τους λεφτά! Αυτό θα έλεγε ο Προκόπης, ο πιο έμπειρος συντάκτης της εφημερίδας "Κόσμος Εν Υπνώσει", διαισθανόμενος ίσως την κόκκινη γραμμή που περνούσε. Καμιά φορά δεν αρκεί ν' αγαπήσεις και ν' αγαπηθείς με όλη σου τη δύναμη. Το θέμα είναι ποια αόρατη δύναμη κρατάει την κλεψύδρα και την κουνάει επιτακτικά σε βάρος σου, για να ξοδέψει γοργά και τον τελευταίο κόκκο της. Και αυτός φυσικά δεν είναι ο δίκαιος Θεός. Μια φανταστική ιστορία για ένα λάθος απ' την αρχή...

 

Ο Γιάννης Ζιώτης γεννήθηκε στην Άνδρο το 1976. Είναι μεταφρασμένος στο εξωτερικό. Σπούδασε δημοσιογραφία την οποία υπηρέτησε με συνέπεια. Το βιβλίο Λάθος απ΄ την αρχή… αποτελεί το έβδομο συνολικά έργο του. Στον Αντώνη Σαμαράκη, τον πολύτιμο φίλο και δάσκαλό του, οφείλει τη συγγραφική του γέννηση. Αντλεί την έμπνευσή του απ΄ την καθημερινότητα. Είναι και ο ίδιος άλλωστε, αναπόσπαστο κομμάτι του δρόμου.

 

 

Πρεσβεία Κυπριακής Δημοκρατίας

Σπίτι της Κύπρου

Ξενοφώντος 2Α

105 57 Αθήνα

Τ. 210 3734934

F. 210 3734904

E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://spititiskyprou.gr

Διαβάστηκε 258 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)