ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 12:47:20μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Μαρία Χατζηνικολάου, Εύα Χαλκιαδάκη, Μίνα Μπουλέκου, Καίτη Λιανού Μαρία Χατζηνικολάου, Εύα Χαλκιαδάκη, Μίνα Μπουλέκου, Καίτη Λιανού
04
Μαΐου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ «ΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Μίνας Μπουλέκου, με τίτλo « ΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» των εκδόσεων ΟΣΤΡΙΑ, στον πολυχώρο « Αίτιον» στην περιοχή Μακρυγιάννη.


H κ. Μαρία Χατζηνικολάου, Δημοσιογράφος, προλόγισε την συγγραφέα και συντόνισε με επιτυχία την εκδήλωση. Ο κ. Νίκος Ταβουλάρης, Ποιητής, Πεζογράφος, Δοκιμιογράφος και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών έκανε την λογοτεχνική ανάλυση του βιβλίου.


Η Ποιήτρια και Γενική Γραμματέας της ΠΕΛ κ. Εύα Χαλκιαδάκη-Παπαδημητρίου απήγγειλε τέσσερα ποιήματα με τρόπο μοναδικό αναδεικνύοντας το περιεχόμενο τους. Στη συνέχεια η κ. Καίτη Λιανού-Ιωαννίδου, Μουσικός, Συγγραφέας απέδωσε άλλα τέσσερα ποιήματα με σπάνια ευαισθησία δίνοντας τους μια άλλη διάσταση, γεννώντας έντονα συναισθήματα.
Κλείνοντας τη βραδιά η συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο της και τους λόγους που την ώθησαν στη συγγραφή του και αφού ευχαρίστησε τους ομιλητές και το ακροατήριο, υπέγραψε βιβλία της για τους παρευρισκόμενους.
Ήταν αδιαμφισβήτητα μια απολαυστική βραδιά , γεμάτη φώς και μαγεία… Καλή επιτυχία και Καλό ταξίδι στο βιβλίο!
Βιβλία διατίθενται στο βιβλιοπωλείο ΟΣΤΡΙΑ –Δ/νση Τζώρτζ 20, Εξάρχεια τηλ.21121 36882.

Διαβάστηκε 1415 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα