ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 7:04:21π.μ.
04
Δεκεμβρίου

Παρουσίαση των βιβλίων «Χρυσές σελίδες» & «Συνάντηση με το παρελθόν» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Οι εκδόσεις Όστρια, το βιβλιοπωλείο Χαρτόραμα και η συγγραφέας Καίτη Λιανού-Ιωαννίδου σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων της «Χρυσές σελίδες» & «Συνάντηση με το παρελθόν» που θα πραγματοποιηθεί στον ημιώροφο (βιβλιοπωλείο) του καταστήματος Χαρτόραμα, στις 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 μ.μ.

ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ  

                                                                                                                                                                                                                           ACALIANOU2
Αγ. Γλυκερίας 16, 111.46 Γαλάτσι
Τηλ./fax(210)21.39.601, 21.39.607
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Για τα βιβλία και την συγγραφέα θα μιλήσουν οι:


Τάσος Πασπάλας (Γενικός Διευθυντής του e-galatsion.gr -Αρθρογράφος). Λογοτεχνική ανάλυση του βιβλίου «ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ»


Μίνα Μπουλέκου (Συγγραφέας-Ποιήτρια-Αρθρογράφος). Λογοτεχνική ανάλυση του βιβλίου «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ»


Έλενα Κλουβάτου (Μουσικολόγος-Καθηγήτρια μουσικής).  Παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών από το βιβλίο «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ»


• Η ηθοποιός Αγγελική Κολιού θα πλαισιώσει την εκδήλωση με ένα απόσπασμα από τον θεατρικό μονόλογο «ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ» της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου βασισμένου στο βιβλίο «χρυσές σελίδες».


• Αποσπάσματα θα διαβάσουν η συγγραφέας και η Αγγελική Κολιού.


• Συντονισμός Κοραλία Μαργέλη.

 

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ACALIANOU3

 

Η Καίτη Λιανού-Ιωαννίδου γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Είναι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών. Σπούδασε μουσική, είναι υψίφωνος, κατέχει πτυχίο Ωδικής, Ανώτερων Θεωρητικών, και μελοδραματικής. Απέσπασε δε το Α’ Βραβείο και έλαβε αργυρό μετάλλιο.
Η καριέρα της ξεκίνησε με τον Κερκυραίο πιανίστα και συνθέτη Παύλο Βεντούρα όπου παρουσιάστηκαν μαζί στην τηλεόραση και σε Πολιτιστικές εκδηλώσεις.
 Το 2005 ξεκίνησε μαθήματα ζωγραφικής και αγιογραφίας με την εικαστικό Ελισάβετ Διονυσοπούλου. Έργα της έχει παρουσιάσει σε ομαδικές εκθέσεις. Την ίδια χρονιά μπαίνει δυναμικά στο χώρο της Λογοτεχνίας. Γράφει μυθιστορήματα, διηγήματα, ποιήματα.
 Το 2008 από τις εκδόσεις Θέσις κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Η άλλη πλευρά του Παραδείσου» το οποίο διασκευάστηκε από την ίδια την συγγραφέα σε θεατρικό. Το δε εξώφυλλο είναι έργο δικό της. «Έκσταση» Λάδι σε καμβά.
 Το 2010 δημοσιεύεται το πρώτο της μικρό διήγημα με τίτλο η επιστροφή, στη Φιλολογική Πρωτοχρονιά, εκδόσεις Μαυρίδη και αναδημοσιεύεται στο περιοδικό Λακωνικά και στην εφημερίδα Παλμός Γαλατσίου.
 Τον Απρίλιο του 2012 δημοσιεύεται στα free-ebooks η ποιητική της συλλογή «Το γυάλινο δωμάτιο» το εξώφυλλο είναι έργο δικό της, «η κούκλα» λάδι σε καμβά.
 Το 2013 από τις εκδόσεις Όστρια κυκλοφορεί το λαογραφικό «Ελλάδα σ’ αγαπώ-Παράδοση και αναμνήσεις» βιβλίο συνεργασίας.
 Το 2014 από τον ίδιο εκδοτικό οίκο η νουβέλα «χρυσές σελίδες». Διασκευάστηκε από την ίδια την συγγραφέα σε θεατρικό μονόλογο με τίτλο «Μία μέρα του Ιούνη».
 Το 2015 από τις εκδόσεις Ωκεανός το «Κοριός στο μαξιλάρι του προέδρου»
 Το 2016 από τις εκδόσεις Όστρια το «Συνάντηση με το παρελθόν».
Η Καίτη έχει συμμετάσχει στις ποιητικές ανθολογίες των εκδόσεων: Βεργίνα, Εντύποις και Αγγελάκη και στην ανθολογία διηγημάτων των Εκδόσεων Όστρια.
Βραβεύθηκε σε πολλούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και γράφει στο έντυπο και διαδικτυακό τύπο.
Η Καίτη Λιανού-Ιωαννίδου πιστεύει πως μέσα μας κρύβουμε έναν κόσμο που δεν τον γνωρίζουμε, η κάθε μορφή τέχνης μας βοηθά να τον ανακαλύψουμε και μέσα απ’ αυτήν να εκφράσουμε τα πιστεύω μας.
Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας
galatsion.gr & mcnews.gr

Διαβάστηκε 395 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα