ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 8:47:57π.μ.
08
Δεκεμβρίου

Παρουσίαση του Ημερολογίου 2017 του Μη Κερδοσκοπικού σωματίου ''Δράση για την Άγρια Ζωή"

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Την Κυριακή 11/12 στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι Θεσ/νίκης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ημερολογίου 2017 του Μη Κερδοσκοπικού σωματίου ''Δράση για την Άγρια Ζωή'.

Στα πλαίσια της παρουσίασης θα εορταστούν τα 7α γενέθλια του σωματίου με έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Εύας Μπρατοπούλου και από τις 20:00 και μετά η βραδιά θα συνοδευθεί μουσικά από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμπελοκήπων, τη Loupakis Band και το Ρεμπέτικο σχήμα.

 

Ωράριο εκδήλωσης από τις 14:00 έως τις 23:00.

 

Το ημερολόγιο, θα δίνεται δωρεάν στο κοινό, με κάθε προσφορά €5 προς τη «Δράση». Όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά φαρμάκων, τροφών και ειδών πρώτης ανάγκης για τα ζώα που νοσηλεύονται στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

 

Ένα ημερολόγιο γεμάτο Τέχνη, Χρώμα και Αγάπη για τη φύση και τα ζώα εκδίδει για το 2017 η «Δράση για την Άγρια Ζωή».

 

Κάθε σελίδα του πλαισιώνεται από πίνακες της ζωγράφου Εύας Μπρατοπούλου.

 

calendar201712


Η «Δράση για την Άγρια Ζωή» είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ασχολείται με την παροχή πρώτων βοηθειών και την περίθαλψη άγριων ζωών. Το σωματείο στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά. Για τη δημιουργία του ημερολογίου, η ζωγράφος Εύα Μπρατοπούλου, εμπνευσμένη από την ομορφιά της φύσης και της άγριας ζωής της χώρας μας, αφιέρωσε δύο χρόνια για τη δημιουργία 14 έργων, φωτογραφίες των οποίων έγιναν δωρεά για να πλαισιώσουν το ημερολόγιο. Η «Δράση για την Άγρια Ζωή» χαρίζει ένα ημερολόγιο για κάθε 5€ οικονομικής προσφοράς. Το ημερολόγιο χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο. Όλα τα έσοδα από τις προσφορές πάνε αποκλειστικά σε φάρμακα, τροφές και είδη πρώτων βοηθειών για τα άγρια ζώα που έχουν ανάγκη.


Δείτε το ημερολόγιο στο παρακάτω link http://calendar.drasi-agriazoi.gr/. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το ποσό της προσφοράς σας και θα λάβετε τον αντίστοιχο αριθμό ημερολογίων για να τα προσφέρετε και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Η Δράση για την Άγρια Ζωή είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο στηρίζεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας και ως σκοπό έχει την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό περιβάλλον καθώς και την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Όποιος βρει κάποιο τραυματισμένο άγριο ζώο ή θέλει να βοηθήσει την όλη προσπάθεια μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στο τηλέφωνο 6979914852.

Διαβάστηκε 240 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα