ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 12:51:48μ.μ.
25
Ιανουαρίου

Παρουσίαση του βιβλίου "Με Πυξίδα το Φως" του Πάρι Καστίβελου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

«....Όλα τα θαυμαστά και υψηλά μας προσφέρονται γενναιόδωρα, πρέπει όμως να απλώσουμε τα πνευματικά μας χέρια να τα αγγίξουμε και να εργαστούμε για να εκδηλωθούν στην εδώ διάσταση και στην τώρα κατανόησή μας.....»

paΤο βιβλίο Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού «Με Πυξίδα το ΦΩΣ» του Ηθοποιού, Σκηνοθέτη, Καθηγητή Δραματικής Τέχνης και Καθηγητή Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, Πάρι Κατσίβελου, αφού ταξίδεψε γόνιμα και ζεστά στις καρδιές και τις συνειδήσεις κάποιων χιλιάδων αναγνωστών, σε μια εξαετή πετυχημένη διαδρομή από τις εκδόσεις Λιβάνη, και αφού χαρακτηρίστηκε  από τα Μ.Μ.Ε., βιβλίο σταθμός στη διεθνή βιβλιογραφία της Αυτοβελτίωσης, της Μεταφυσικής και του Εσωτερισμού, τώρα ανοίγει τον κύκλο των βιβλίων Φιλοσοφίας, Εσωτερισμού και Μεταφυσικής των εκδόσεων OSTRIA, σε μια Νέα Έκδοση.

      

Παρουσιάζεται στον ιστορικό Κτίριο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, με ομιλητές τους καθηγητές Στράτο Θεοδοσίου και Ξενοφώντα Μουσά, καθώς και τον συγγραφέα. Αποσπάσματα απ΄ το βιβλίο θα διαβάσει ο Ηθοποιός Νίκος Βερλέκης. Μελωδικά συνοδεύει στο πιάνο ο Μιχάλης Παπαγεωργίου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Athens  City Museum Bistrot Black Duck.

      

Το ταξίδι Με Πυξίδα το Φως της ψυχής είναι μία περιπλάνηση, με πολλές αναταράξεις και περιπέτειες που αγγίζουν τις σφαίρες του απίστευτου, αλλά μας δίνουν απαντήσεις και λύσεις σε ερωτήματα και προβλήματα που μας βασανίζουν ή ανοίγουν δρόμους σε αδιέξοδα ζωής, που μας πνίγουν. Παρουσιάστηκε υπό την αιγίδα: Του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ, του Ομίλου για την Unesco Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και άλλων σημαντικών Ομίλων του Πνεύματος και των Τεχνών, σε πολλές πόλεις της χώρας μας κάποιες του εξωτερικού και σε αρκετούς Δήμους της Αττικής.
 
    

Το βιβλίο Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού «ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ» είναι 18άκις βραβευθέν. Αντιπροσωπευτικό μέρος Βραβείων  και Τιμητικών Διακρίσεων:  «Προσωπικότητας 2013-2014» από την  ¨Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης¨, υπό την Αιγίδα του ¨Υπουργείου Παιδείας¨ και της ¨ Ένωσης Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου¨, «Ανώτατη Λογοτεχνική Διάκριση» από τον  Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, «Τιμητική Διάκριση» και «Έπαινος Ευρείας Κοινωνικής Παιδείας» από το ¨Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ¨, «Βραβείο ΓΡΑΜόΤΑ» από τον  Σύλλογο Βουλγάρων Ποιητών στο  Πλέβεν της Βουλγαρίας και «Δίπλωμα Τιμής» από τον Όμιλο για την  UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, «Τιμητική Διάκριση» από την  Εταιρεία Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου, κατά τον 14ο   Παγκόσμιο, Ετήσιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της, «Τιμητικές Διακρίσεις»  από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αιγυπτιωτών,  από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος (σε δύο εκδηλώσεις), από το ¨Λογοτεχνικό Συμπόσιο¨, στην  ηλεκτρονική του πλατφόρμα και άλλες.

      

Τα Μ.Μ.Ε. στην έντυπη,  στην ηλεκτρονική μορφή τους και σ΄ αυτή δια των Ερτζιανών το αγκάλιασαν και το αγκαλιάζουν, μάλιστα από κάποιους γνώστες τοποθετήθηκε δίπλα στο βιβλίο Ψυχικής Αυτοάμυνας της μεγάλης μυστικίστριας Νταϊάν Φόρτσουν. Κάποιοι πηχαίοι τίτλοι των Μ.Μ.Ε.: Βιβλίο σταθμός στην ιστορία της Μεταφυσικής και του Εσωτερισμού. / Βιβλίο που δίνει απαντήσεις και λύσεις, σε υπαρξιακά ερωτήματα και προβλήματα που μας βασανίζουν. /Το εκπληκτικό περιπετειώδες ταξίδι του Ηθοποιού – Καθηγητή Δραματικής Τέχνης και ερευνητή στις ΕΣΩ αλήθειες Πάρι Κατσίβελου. /34 κεφάλαια, γεμάτα Ντοκουμέντα και Αλήθειες, γεμάτα αποδείξεις, για την ύπαρξη των άλλων διαστάσεων. /429 σελίδες με συναρπαστικές περιπέτειες, από τις μάχες του Φωτός και του σκότους, που κόβουν την ανάσα. /Μια συγκλονιστική β ι ο μ α τ ι κ ή περιπλάνηση, αναταράξεων, περιδινήσεων και στροβιλισμών. / Ένα ταξίδι ζωής, εκ-παίδευσης, μαθητείας και επίγνωσης σε μονοπάτια προαποφασισμένων δοκιμασιών και καρμικής αποπληρωμής (ξεχρεώματος παλαιών χρεών). /Μία περιπετειώδης πορεία αγωνιώδους αναζήτησης στους ορατούς και αόρατους κόσμους εντός μας και γύρω μας…… Αλλά και μια πορεία, σε χώρους και χώρες Φωτός, με ευλογίες και θαύματα, με Δώρα εκ των Άνω, με χαρές και Χάρες κάθε λογής. /Μια συνεχής σταθερή πορεία, για το Φως, προς το Φως και πάντα «Με πυξίδα το ΦΩΣ».


       

Σημαντικές προσωπικότητες  έκαναν θετικές ή και διθυραμβικές κριτικές για το βιβλίο Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού «Με Πυξίδα το ΦΩΣ» του Πάρι Κατσίβελου. Μεταξύ αυτών: Οικουμενικός Πατριάρχης ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί, άνθρωποι του Πνεύματος και των Τεχνών.
        

Στο τεράστιο αρχείο του συγγραφέα, υπάρχουν 1936 ηλεκτρονικές επιστολές ενθουσιωδών αναγνωστών, μεταξύ αυτών σε έξη επιστολές χαρακτηρίστηκε «Εγχειρίδιο Ζωής», σε τρείς «Οδηγός Διάσωσης» και σε οκτώ «Πυξίδα ασφαλούς πλεύσης, στις δυσκολίες της βίωσης»!!!!!

      

Δώρα και μηνύματα «εκ των Άνω», ο Ανώτερος Εαυτός μας, πρόσγειες ψυχές, Άγγελοι, αρνητικές ενέργειες, σύγχρονοι Άγιοι, ενεργειακοί θεραπευτές, επιθέσεις του αστρικού, διάμεσα, όνειρα, ο μουσικοσυνθέτης «Βροχοποιός», η δύναμη του Νου και αυτή του Λόγου, το μάτι, η κατάρα, η μαγεία, άλλες οχλήσεις και οι «θεραπείες τους», η Αντίσταση του Πεδίου, το Άκτιστο Φως, η αυτόματη ζωγραφική, αλλόφρωνες ασώματες οντότητες που παρεμβαίνουν ανατρέποντας το σενάριο της ζωής μας, προαποφασισμένες μάχες και συμμαχίες, οι άλλες βιώσεις, ο Νόμος της Ανταπόδοσης-το Κάρμα, οι αρρώστιες ως χαμηλοκραδασμικές νοημοσύνες, φαντάσματα, ευλογίες και θαύματα, επικοινωνίες και συνεργασίες με τα Στοιχεία της φύσης, πνευματικοί δάσκαλοι στην εκδήλωση και ασώματοι διδάσκαλοι φωτός, μυήσεις και πολλές άλλες κάθε λογής ζυμώσεις εκ-παίδευσης, άσκησης και εσωτερικής ανάπτυξης, μας συντροφεύουν στο ταξίδι μας στους κόσμους των θαυμαστών πάντα Με Πυξίδα το Φως!!!!!!

 

Σύντομο Βιογραφικό Πάρι Κατσίβελου:
Ο Πάρις (Παρασκευάς) Κατσίβελος είναι Ηθοποιός, Σκηνοθέτης και Καθηγητής Δραματικής Τέχνης, Καθηγητής Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, μόνιμος καθηγητής του Αυστριακού Πανεπιστημίου D.U.K. και της συνέργειάς του στην Ελλάδα, Αντιπρόεδρος  του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ  Υπεύθυνος  για την Ανάπτυξη του Πολιτισμού και του Διαπολιτισμικού  Διαλόγου,  Πρόεδρος της Οργανωτικής του Επιτροπής και μόνιμος ομιλητής του. Έπαιξε στο παρελθόν σε είκοσι εννέα  θεατρικές και σαράντα τρεις τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες και σε αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές συνεχείας και αυτοτελείς. Υπήρξε μόνιμος εκφωνητής και επιμελητής των ραδιοφωνικών εκπομπών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τριάντα χρόνια. Ερευνά και κινείται σε χώρους του Εσωτερισμού, Φιλοσοφίας, πρακτικών της  Αυτοβελτίωσης και της Φιλοσοφίας του Εσωτερισμού, από την εφηβεία του.

 

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στις 6 μ.μ. στο Ιστορικό Κτίριο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου - Ευταξία (κατοικία Όθωνος - Αμαλίας) Πλατεία Κλαυθμώνος - Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, Αθήνα.

 

Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου καί Επιστημών Ελλάδος

Τηλέφωνο γραμματείας: 210 9514523 (Δευτέρα - Παρασκευή ώρες 09.00 - 14.00)

Club for UNESCO of Arts, Letters and Sciences of Greece

Telephone: 210 9514523 (Monday to Friday, working hours: 09.00 - 14.00)

   

Διαβάστηκε 282 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα