ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:49:45μ.μ.
14
Δεκεμβρίου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Αντωνίου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Αντωνίου με τίτλο «Η τέχνη της αισιοδοξίας» (εκδόσεις Μο-λύβι), θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα), την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18.30’.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν:

 

Χρήστος Κατσικογιώργος, Δημοσιογράφος
Ιωάννα Κωνσταντινίδου , Ψυχοθεραπεύτρια

 

Ο συγγραφέας Δημήτρης Αντωνίου θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα υπογράψει αντί-τυπα του βιβλίου του.

 

 

ACAVIVLIOLON2

 

Σχετικά με το βιβλίο

 

 

Μήπως αντί για την ευτυχία να αρχίσουμε να αναζητούμε την αισιοδοξία; Ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Και σε μια ζωή που οι δυσκολίες είναι το μόνο σίγουρο, καλό είναι να είμαστε αισιόδοξα προετοιμασμένοι!

 

Στο βιβλίο αυτό ο Δημήτρης Αντωνίου αφηγείται με τον μοναδικό του τρόπο μια διαδρομή γεμάτη από μαθήματα ζωής που στόχο έχουν να δημιουργήσουν την πόρτα που επιθυμεί ο καθένας μας να διαβεί για μια καλύτερη ζωή. «Η τέχνης της αισιοδοξίας» είναι ακριβώς αυτή η πόρτα και μας καλεί τη διαβούμε μαζί του, αξιοποιώντας μερικά ανεκτίμητα εργαλεία από το μέλλον και το παρελθόν.

 

Σύντομο βιογραφικό

 

Ο Δημήτρης Αντωνίου, στα τριανταένα του χρόνια, δε σταματάει στιγμή να δημιουργεί, παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα δεκαέξι του χρόνια. Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια τις σπουδές του στο τμήμα φυσικής του Α.Π.Θ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

 

Συμμετέχει και με μεγάλη θέρμη σε επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ενί-σχυση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Τελευταία πολυετή του προσπάθεια είναι η έμπνευση και συγγραφή του κόμικς «Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια» το οποία διανέμεται δωρεάν στα σχολεία που επισκέπτεται για εθελοντικές δράσεις με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή


Επίσης, έχει γράψει δύο συλλογές διηγημάτων με τίτλο «Έτσι είναι η ζωή» και «Ας είναι όνειρο αυτό» και ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Ένας καλύτερος άνθρωπος». Ακόμη, έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και συμμετείχε ως ηθοποιός στην θεατρική παράσταση ‘’Στα καλά του καθισμένου’’. Η πιο πρόσφατη δημιουργία του είναι το βιβλίο αυτοβελτίωσης ‘’Η τέχνη της αισιοδοξίας’’

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:
https://www.facebook.com/dimitrisantoniou.gr/
www.dimitrisantoniou.gr,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Σημ. H χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αποχώρηση και παραμονή στο χώρο της βιβλιοπαρουσίασης είναι υποχρεωτική. Απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης.

Διαβάστηκε 99 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα