ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:52:19μ.μ.
25
Ιανουαρίου

Παρουσίαση βιβλίου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΝΤΑΚΗΣ 25 χρόνια μετά είναι ακόμη εδώ» στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το Σπίτι της Κύπρου και το Ίδρυμα Πολιτισμού & Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» διοργανώνουν, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

και ώρα 18.00, στο Σπίτι της Κύπρου (Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα), την παρουσίαση του βιβλίου της Έφης Σαβουλίδου-Λεντάκη, «ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΝΤΑΚΗΣ. 25 χρόνια μετά είναι ακόμη εδώ».

 

Ένας γνήσιος αγωνιστής της Δημοκρατίας και των πολιτικών δικαιωμάτων, με δράση και όραμα για την αναβάθμιση της Παιδείας και του Πολιτισμού, που είχε πλήρη συνείδηση ότι σπάνια αναγνωρίζεται η ανιδιοτελής προσφορά των πολιτικών.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο κ. Κυριάκος Κενεβέζος, Πρέσβης Κυπριακής Δημοκρατίας και ο κ. Γιάννης Καραϊτιανός, Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων.

 

Θα μιλήσουν η κ. Σοφία Βούλτεψη, Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής B3 Noτίου Τομέα, ο κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης, Ομ. Καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Γιάννης Πανούσης, Ομ. Καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Φιλική συμμετοχή: Βίλμα Ζιόγκα, Βιολονίστρια, Κορυφαία Συμφωνικής Ορχήστρας ΕΡΤ.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, κ. Γιώργος Πιέρρος.

 

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=13606

 

 

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

Διαβάστηκε 53 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα