ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 7:44:58μ.μ.

banner468x60

24
Μαΐου

Παρουσίαση βιβλίου «Ο Κερκυραίος ζωγράφος Γεώργιος Σαμαρτζής (1868-1925)» της Νεκταριάννας Κ. Σαλιβέρου στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το Σπίτι της Κύπρου και ο Εκδοτικός Οίκος Λιοτρίβι - Παναγιώτα Γ. Σαράφη διοργανώνουν, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

και ώρα 20:00, στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, την παρουσίαση του βιβλίου της Νεκταριάννας Κ. Σαλιβέρου «Ο Κερκυραίος ζωγράφος Γεώργιος Σαμαρτζής (1868-1925)».

 

Θα μιλήσουν, η εκδότρια, εκπαιδευτικός, ερευνήτρια, μεταφράστρια, υποψήφια Διδάκτωρ Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Παναγιώτα Σαράφη, ο Καθηγητής Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Γεώργιος Παπαϊωάννου, ο ποιητής, θεατρολόγος και κριτικός, κ. Κωνσταντίνος Μπούρας και η Ιστορικός της Τέχνης, ερευνήτρια, συγγραφέας, υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίων Montpellier και Ιονίου, κ. Νεκταριάννα Σαλιβέρου.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Καθηγητής Λογοτεχνικής Μετάφρασης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Δημήτρης Φίλιας.

 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με μουσικές ερμηνείες, η Αγγελική Μαρινάκη (υψίφωνος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής) και η ΄Ελμα Καφετζιδάκη (συνοδεία πιάνου).

 

 

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα

Διαβάστηκε 81 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα