ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:22:36μ.μ.
10
Ιουλίου

Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Το καλοκαίρι δεν πέρασε" στην ΕΤΑΙΡΊΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Η συγγραφέας , ηθοποιός και κοινωνιολόγος κ. Κωσταντίνα Κούτσιου παρουσίασε με επιτυχία το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο "Το καλοκαίρι δεν πέρασε" την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και ώρα 7: OO μμ στην αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών - Γενναδίου 8, 7ος όροφος.

 

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "ΔΡΌΜΩΝ" περιλαμβάνει διηγήματα που αφορούν ιστορίες ανθρώπων, που κατάγονται από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας αλλά ζούν στην πρωτεύουσα.

ACATOK2

                                               Η δημοσιογράφος κ. Μαρία Χατζηνικολάου με την συγγραφέα κ. Κωσταντίνου Κουτσιου

 

 

Πρόσωπα της καθημερινότητας με ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα γίνονται οι πρωταγωνιστές και οδηγούνται μέσα από ερωτικούς η άλλους δρόμους στην αποκάλυχη της δικής τους αλήθειας.

 

Για το βιβλίο αλλά και τη συγγραφέα μίλησαν ο κ. Κωσταντίνος Γεωργίου , ποιητής, συγγραφέας, π. πρόεδρος ΠΕΛ και ο κ. Χρήστος Σαββάκης , συγγραφέας, ειδικός Γραμματέας ΠΕΛ.

 

Τον χαιρετισμό του συνθέτη κ. Θωμά Μπακαλάκου που δεν μπόρεσε να παραστεί διάβασε με συγκίνηση η ίδια η συγγραφέας.

 ACABATED

Αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα από το νεο βιβλίο διάβασαν οι :κ. Δημήτρης Βερύκιος , ηθοποιός, ο κ. Χρόνης Παυλίδης , ηθοποιός, η κ. Κατερίνα Κουτροκόη , ηθοποιός και η κ. Ιωάννα Μπακαλάκου ηθοποιός, σκηνοθέτης.

Την παρουσίαση συντόνισε η κ. Μαριάννα Καστανία , ηθοποιός, σκηνοθέτης. Ακολούθησε προβολή σχετικού βίντεο και πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.

 

Ένα βιβλίο που ενθουσίασε όλους όσους το κράτησαν, το ξεφύλλισαν και το προμηθεύτικαν καθώς μέσα από τα διηγήματα του αναβλύζουν πλούσια αισθήματα.

 

Από την εκδήλωση απουσίασε ο Πρόεδρος της ΕΕΛ κ. Κώστας Καρούσος που έστειλε όμως μήνυμα στη κ. Κωσταντίνα Κουτσίου και θερμότατες ευχές έτσι ώστε η συγγραφική πορεία της να είναι ανοδική.

 

 

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΜΑΡΙΑ ΚΛ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστηκε 76 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα