ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:07:25μ.μ.
21
Νοεμβρίου

Πλήθος κόσμου στη παρουσίαση του βιβλίου "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ" του Γιαννάκη Ομήρου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 7 μ.μ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ" του Γιαννάκη Ομήρου , που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Στο Σπίτι της Κύπρου , στην Αθήνα (Ξενοφώντος 2) κατέφθασαν από νωρίς το απόγευμα πλήθος επωνύμων και αμέτρητοι φίλοι του καλού βιβλίου.

 

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και η  κυρία Άντρη Χρυσάνθου, Διευθύντρια στο Σπίτι της Κύπρου , αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρεβρισκόμενους στην σημαντική εκδήλωση έδωσε το λόγο στην συντονίστρια της βραδιας , δημοσιογράφο κ. Μαρία Σμιλίδου.

ACAGIANAT2

Η κ. Μαρία Σμιλίδου εξέφρασε το θαυμασμό της για το συγκεκριμένο βιβλίο που αποτελεί μια πολιτική αυτοβιογραφία με προσωπικές μαρτυρίες για τη νεότερη  ιστορία της Κύπρου.

 

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ -Κίνημα Αλλαγής , Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης , ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ κ. Νίκος Βούτσης, ο Α' Αντιπρόεδρος Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο τέως υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης , ο Πρόεδρος Ο.Κ.Ο.Ε κ.Γιώργος Συλλούρης , ο Πρόεδρος Δ.Ο.Β.Ε κ. Ξένιος Ξενόπουλος και ο πρέσβης Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

 

Το βιβλίο παρουσίασε ο καθηγητής Νεότερης Ιστορίας Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου, πρ Πρέσβης Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Γεωργής ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα του καθώς μέσα από τις σελίδες του δίνει πλήρη αναφορά για τα πεπραγμένα του παρελθόντος και προσφέρει πολλά ερεθίσματα μελέτης στους πολίτες και τους κυβερνώντες.

 

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Γιαννάκη Ομήρου ο οποίος εμφανώς συγκινημένος είπε πως το βιβλίο αποτελεί μια κατάθεση ψυχής.

 

Μελετώντας το ο αναγνώστης μαθαίνει για μερικές από τις πιο βαρυσήμαντες στιγμές της ιστορίας της Κύπρου , όπως ο ίδιος της έζησε.

 

"Το Κυπριακό είναι ένα διεθνές και ευρωπαικό πρόβλημα που πρέπει να μας απασχολεί συνεχώς. Το Διεθνές Δίκαιο πρέπει να τηρείται. Κάθε αναγνώστης κρατώντας το βιβλίο στα χέρια του και διβάζοντας το θα αποκτήσει μια καθαρή εικόνα των εξελίξεων στο Κυπριακό της τελευταίας δεκαετίας"

ACAGIANAT3

Η παρουσίαση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα του κ. Κώστα Χατζηχριστοδούλου και την εμφάνιση έκπληξη του Κύπριου αγαπημένου τραγουδιστή κ. Μιχάλη Βιολάρη.

 

 

 

Ρεπορτάζ Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου

Διαβάστηκε 77 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα