ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 8:01:28μ.μ.

banner468x60

04
Ιουλίου

"Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση'' παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Χατζηστεφάνου στην Πάτρα

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το βιβλίο του Άρη Χατζηστεφάνου, «Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση: Πώς τις εντοπίζουμε», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τόπος, παρουσιάζεται στην Πάτρα, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 στις 20:30, στον χώρο του βιβλιοπωλείου ΠίξελBooks (Κανακάρη 185, Πάτρα).

Το Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση αποτελεί ένα πρακτικό οδηγό για να εντοπίζουμε τεχνικές παραπληροφόρησης και προπαγάνδας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα social media αλλά και στον καθημερινό λόγο πολιτικών, διαφημιστών και συμβούλων επικοινωνίας. Μέσα από προσωπικές εμπειρίες σχεδόν τριών δεκαετιών σε διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ, ο Άρης Χατζηστεφάνου μας εξηγεί με συγκεκριμένα παραδείγματα πώς να διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμές των εφημερίδων και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.

 

Το βιβλίο παραμένει στα ευπω΄λητα των μεγαλύτερων βιβλιοπωλείων της χώρας από την κυκλοφορία του τον περασμένο Νοέμβριο, έχοντας ξεπεράσει τις 12 εκδόσεις.

 

 

Διαβάστηκε 39 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα