Τρέχων Καιρός
5°C
αραιές νεφώσεις
ΜεταξουργείοΠρόγνωση 3 Ημερών (Ωριαία)
-
Δευ 03:005°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Δευ 06:004°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Δευ 09:005°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Δευ 12:006°Cαραιές νεφώσεις -
Δευ 15:005°Cαυξημένες νεφώσεις -
Δευ 18:004°Cήπιες χιονοπτώσεις -
Δευ 21:005°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Τρί 00:004°Cαραιές νεφώσεις -
Τρί 03:005°Cαραιές νεφώσεις -
Τρί 06:006°Cαυξημένες νεφώσεις -
Τρί 09:008°Cαυξημένες νεφώσεις -
Τρί 12:008°Cαυξημένες νεφώσεις -
Τρί 15:008°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Τρί 18:007°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Τρί 21:006°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Τετ 00:007°Cαυξημένες νεφώσεις -
Τετ 03:007°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Τετ 06:007°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Τετ 09:008°Cβροχοπτώσεις μεγάλης έντασης -
Τετ 12:0010°Cβροχοπτώσεις μεγάλης έντασης -
Τετ 15:007°Cβροχοπτώσεις μεγάλης έντασης -
Τετ 18:007°Cασθενείς βροχοπτώσεις -
Τετ 21:007°Cαυξημένες νεφώσεις -
Πέμ 00:007°Cαυξημένες νεφώσεις
Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης
Από τη μετωπική σύγκρουση με ΙΧ που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, τραυματίστηκε σοβαρά και η σύζυγός του
Τραγωδία εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Λαμία, στον νέο περιφερειακό δρόμο του Προφήτη Ηλία, όταν θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε μία από τις στροφές λίγο πριν την έξοδο προς το Νοσοκομείο, περίπου στις 05:30.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, μία Mercedes την οποία οδηγούσε ένας 34χρονος γνωστός επαγγελματίας, κινούταν προς την κατεύθυνση του ΚΕΥΠ, όταν συγκρούστηκε μετωπικά και με σφοδρότητα, με ένα Renault που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Το δεύτερο αυτοκίνητο οδηγούσε η Γιώτα Κουμπάρου, ενώ συνοδηγός ήταν ο σύζυγός της και αντιδήμαρχος Λαμιέων, Κώστας Σταυρογιάννης.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 64χρονος αντιδήμαρχος, ενώ η 54χρονη σύζυγός του υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς. Ο 34χρονος οδηγός της Mercedes τραυματίστηκε ελαφρά.
Ακριβώς πίσω από το όχημα του αντιδημάρχου ακολουθούσε ο επίσης αντιδήμαρχος, Δημήτρης Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με άλλους διερχόμενους οδηγούς σταμάτησαν άμεσα για να προσφέρουν βοήθεια.
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν με οχήματα και ασθενοφόρα για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.
Συγκλονιστική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι ανάμεσα στα πληρώματα της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο ήταν και ο αδελφός του Αντιδημάρχου, ο οποίος υπηρετούσε εκείνη την ώρα ως Αξιωματικός Υπηρεσίας της Τροχαίας Λαμίας.
Πηγή:newsbeast.gr
