ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:04:29π.μ.
01
Μαρτίου

Α.Μέρκελ: "Η προσφυγική κρίση απειλεί σοβαρά το ευρώ"

Η διχόνοια που υπάρχει στην Ευρώπη λόγω προσφυγικό απειλεί σοβαρά το ευρώ, προειδοποίησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ καθώς οι ηγέτες της ΕΕ ετοιμάζονται για την επόμενη κρίσιμη συνεδρίαση στην οποία θα αναζητήσουν λύση στο ζήτημα του προσφυγικού.

«Αν διαλυθεί πάλι η Ευρώπη σε μικρές χώρες, τότε αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για το κοινό νόμισμα» τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος, χτες το βράδυ σε ομιλία της σε πολιτική εκδήλωση στη δυτική Γερμανία, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες, όπου κάποιες χώρες «κάνουν τα δικά τους» και μάλιστα εις βάρος μιας άλλης χώρας όπως η Ελλάδα, δεν είναι ο ευρωπαϊκός τρόπος» πρόσθεσε η ίδια.

Καθώς πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει τα σύνορά τους με αποτέλεσμα η κατάσταση στα ελληνικά σύνορα να χειροτερεύει την ανθρωπιστική κρίση, η Μέρκελ προειδοποίησε τις υπόλοιπες χώρες την Κυριακή να μην επιτρέψουν το «χάος» να κυριεύσει σε μια χώρα που ήδη «έχει πολλά προβλήματα».

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 179 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα