ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2025 - 8:22:42μ.μ.
17
Μαρτίου

Δυσοίωνες προβλέψεις για την κερδοφορία της Deutsche Bank

H μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, η Deutsche Bank, είναι πιθανόν να καταγράψει ζημιές το 2016, καθώς προχωρεί σε εκτεταμένη αναδιάρθρωση, προκειμένου να ενισχυθεί το πλαίσιο ασφάλειας για την απορρόφηση κραδασμών από ενδεχόμενη νέα οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με τον Τζον Κράιαν, έναν από τους διευθύνοντες συμβούλους του γερμανικού κολοσσού, «η εφετινή χρονιά δεν θα είναι κερδοφόρα».

 

«Μπορεί να έχουμε ένα μικρό κέρδος ή μπορεί να έχουμε μία μικρή ζημιά. Δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε εφέτος, έτσι δεν θα είμαστε κερδοφόροι» ανέφερε ο Κράιαν σε συνέδριο στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Bloomberg.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 183 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα