ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 1:03:12π.μ.

banner468x60

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
30
Σεπτεμβρίου

Φοξ: Η Βρετανία πρέπει να επιδιώξει εμπορικές συμφωνίες προσαρμοσμένες στις δικές της ανάγκες

Η Βρετανία πρέπει να επιδιώξει συγκεκριμένες διμερείς και όχι μόνο εμπορικές συμφωνίες, προσαρμοσμένες στις δικές της ανάγκες, μετά την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αντί να καταφύγει στους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), δήλωσε χθές ο υπουργός Διεθνούς Εμπορίου Λίαμ Φοξ.

Σε ομιλία του ο Φοξ δήλωσε ότι η Βρετανία θα συνδράμει τις προσπάθειες του ΠΟΕ για τη μείωση της διασυνοριακής γραφειοκρατίας, τη σταδιακή κατάργηση των εξαγωγικών επιδοτήσεων που δημιουργούν στρεβλώσεις και την ακύρωση δασμών τρισεκ. δολαρίων.

 

«Ωστόσο, εκεί όπου η πρόοδος έχει καθυστερήσει σε πολυμερές επίπεδο, το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι έτοιμο να αναζητήσει ειδικά προσαρμοσμένες πολυμερείς και διμερείς ρυθμίσεις για να διασφαλίσει ότι η παγκόσμια αγορά παραμένει δίκαιη και ελεύθερη», δήλωσε.

 

Ο υπουργός δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για το πώς η Βρετανία θα προσεγγίσει τις διαπραγματεύσεις για την έξοδό της από την Ε.Ε.

 

«Το μήνυμά μου σήμερα είναι απλό: το ελεύθερο εμπόριο έχει μεταμορφώσει τον κόσμο προς το καλύτερο και θα συνεχίσει να το κάνει», δήλωσε. «Η Βρετανία έχει τη χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσει ένα νέο ρόλο για την ίδια στον κόσμο, έναν ρόλο που θα βάζει πρώτα το βρετανικό λαό».

 


Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 201 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα