ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 5 Οκτωμβρίου 2023 - 6:28:30π.μ.

banner468x60

18
Οκτωβρίου

ΗΠΑ: Η Microsoft απέλυσε 1.000 υπαλλήλους της

Οι απολύσεις έγιναν μέσα σε μία εβδομάδα

 

Την πόρτα της εξόδου σε 1.000 υπαλλήλους της από διάφορα τμήματα έδειξε η Microsoft Corp μέσα σε μία εβδομάδα. Όπως επισημαίνει το Axios επικαλούμενο μια πηγή η Microsoft Corp που βρίσκεται στις ΗΠΑ απέλυσε 1.000 άτομα και έγινε στην ουσία η τελευταία αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας που μειώνει θέσεις εργασίας ή περιορίζει τις προσλήψεις εν μέσω μιας παγκόσμιας οικονομικής επιβράδυνσης.

 

Οι απολύσεις επηρέασαν λιγότερο από το 1% του συνολικού εργατικού δυναμικού της εταιρείας ή περίπου 221.000 υπαλλήλους από τις 30 Ιουνίου.
Η εταιρεία, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι καταργήθηκε ένας μικρός αριθμός θέσεων εργασίας και ότι θα αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της συν τω χρόνω.

 

Η Microsoft δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει το ρεπορτάζ του Axios.

 

Πολλές εταιρείες τεχνολογίας, ανάμεσά τους οι Meta Platforms Inc (πρώην Facebook), Twitter Inc και Snap Inc έχουν πραγματοποιήσει απολύσεις και έχουν περιορίσει τις προσλήψεις τους τελευταίους μήνες καθώς επιβραδύνεται η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη εξαιτίας των υψηλότερων επιτοκίων, του αυξανόμενου πληθωρισμού και της ενεργειακής κρίσης στην Ευρώπη.

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 65 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα