ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 5:06:46π.μ.
01
Νοεμβρίου

Ισραηλινές εταιρείες ετοιμάζονται να μεταφέρουν την έδρα τους στην Ελλάδα

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αναγκάζει τους επιχειρηματίες να αποχωρήσουν από τις ζώνες των εντάσεων και η χώρα μας αποτελεί ιδανική επιλογή

Ως έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς για να μεταφέρουν την έδρα των εταιρειών τους βλέπουν πλέον την Ελλάδα αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ. Οι πολεμικές συγκρούσεις με τη Χαμάς και η γενικότερη ένταση στο χώρο της Μέσης Ανατολής, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν αποτελεί και το ιδανικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό οι επιχειρηματίες της περιοχής, ιδίως αυτοί που απευθύνονται στο διεθνές αγοραστικό κοινό, αναζητούν κράτη που θα τους παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Εγγύτερο όλων είναι το ελληνικό.

 

Για τους Ισραηλινούς επιχειρηματίες το ελληνικό έδαφος αποτελεί την ιδανικότερη λύση καθώς παρέχει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. βρίσκεται κοντά στην πατρίδα τους, οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου έχουν συχνή επικοινωνία και έχουν συνάψει μια σειρά από συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα από το στρατιωτικό έως το οικονομικό ενώ για τις ισραηλινές επιχειρήσεις η χώρα μας αποτελεί την πύλη προς την υπόλοιπη Ευρώπη και βέβαια την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες ισραηλινές επιχειρήσεις έχουν ήδη αρχίσει να βολιδοσκοπούν συμβουλευτικές εταιρείες που εξειδικεύονται στην αναζήτηση χώρων μετεγκατάστασης εταιρειών ώστε να τους βρουν το κατάλληλο σημείο ώστε να μπορέσουν να έρθουν.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 33 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα