ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:30:50μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
18
Ιανουαρίου

Σε μειώσεις bonus κατά 90% προχωρεί η Deutsche Bank

Την απόφασή της να μειώσει δραστικά, έως και κατά 90%, τα bonus των υψηλόβαθμων στελεχών της αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η Deutsche Bank, ο μεγαλύτερος δανειστής της Γερμανίας, όπως γράφει το περιοδικό Spiegel. Το μέτρο αφορά και τραπεζικά στελέχη της τράπεζας που ασχολούνται με επενδύσεις στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Ο επικεφαλής Τζον Κράιαν προωθεί την αναδιοργάνωση του πιστωτικού ιδρύματος, το οποίο έχει να αντιμετωπίσει το αυξανόμενα αρνητικό τραπεζικό περιβάλλον στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές καθώς και ένα τεράστιο πρόστιμο για παλιές ατασθαλίες της. Η τράπεζα υπέγραψε διακανονισμό αξίας 7,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων (6,72 δισεκατομμυρίων ευρώ) με το υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών για την πώληση τοξικών στεγαστικών δανείων πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση του 2008.

 

Οι μειώσεις των επιμισθίων για το 2016 θα επηρεάσουν υπαλλήλους που δεν υπάγονται στις συμφωνίες συλλογικών διαπραγματεύσεων ενώ άλλες ομάδες εργαζόμενων στην τράπεζα θα λάβουν πακέτα αποζημίωσης για να αποτραπεί η μαζική έξοδος υπαλλήλων, σύμφωνα με το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 218 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα