ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:56:28μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
06
Μαρτίου

Σε πτώση η μετοχή της Deutsche Bank μετά τα σχέδια για αύξηση κεφαλαίου

Πτώση σχεδόν 7% κατέγραψε σήμερα το πρωί η μετοχή της Deutsche Bank αφού ανακοίνωσε τα σχέδια για αύξηση κεφαλαίου ύψους 8 δισεκ. ευρώ, κίνηση, την οποία ο διευθύνων σύμβουλος Τζον Κράιαν είχε στο παρελθόν χαρακτηρίσει ύστατη λύση.

Η αύξηση κεφαλαίου είναι η τέταρτη για τη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα από το 2010. Σε συνδυασμό με την εισαγωγή στο χρηματιστήριο ποσοστού της μονάδας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και την πώληση άλλων στοιχείων ενεργητικού, η κίνηση αναμένεται να διαμορφώσει τον δείκτη βασικών κεφαλαίων πάνω από το 13% από το 11,9% στα τέλη του 2016.

 

«Το ερώτημα είναι εάν θα είναι η τελευταία αύξηση κεφαλαίου ή εάν η τράπεζα θα χρειαστεί κι άλλη σε λίγα χρόνια. Μέχρι στιγμής, κανένα από τα μέτρα αναδιάρθρωσης δεν απέδωσε καρπούς», σχολίασε ο Στέφαν ντε Σούτερ, χρηματιστής στην Alpha που έχει έδρα τη Φρανκφούρτη.

 

Στις 10:57 ώρα Ελλάδας, η μετοχή της κατέγραψε πτώση 5,4%, με τον γερμανικό δείκτη DAX να υποχωρεί 0,7%.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 230 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα