ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 3:33:58π.μ.
22
Δεκεμβρίου

Φορολοταρία: Έγινε η χριστουγεννιάτικη κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε 100.000 ευρώ

Μοίρασε 1,2 εκατ. ευρώ σε 12 τυχερούς φορολογούμενους - 83 πολίτες κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από την ΑΑΔΕ η σούπερ χριστουγεννιάτικη φορολοταρία που μοιράζει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους.

 

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς

 

Από την κλήρωση αυτή της ΑΑΔΕ, 12 υπερ-τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν 100.000 ευρώ ο καθένας. Επιπλέον 83 φορολογούμενοι πολίτες κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας και τα ποσά προέρχονται από τα αδιάθετα έπαθλα προηγούμενων κληρώσεων.

 

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

 

Από την αρχή του έτους έως σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 11 κληρώσεις και για τις 10 από αυτές έχει δοθεί σε 5.412 φορολογούμενους το συνολικό ποσό των 8.816.000 ευρώ. Τα ποσά των δυο τελευταίων κληρώσεων, δηλαδή της 11ης και της 12ης, θα καταβληθούν στους δικαιούχους έως το τέλος του έτους.

 

Για την καταβολή του επάθλου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει δηλώσει ο φορολογούμενος τον τραπεζικό του λογαριασμό σε μορφή ΙΒΑΝ στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), στην επιλογή myAADE – «Μητρώο & Επικοινωνία» – Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ.

 

Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν στη σημερινή κλήρωση και είναι πιστοποιημένοι στο TAXISnet, θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους κληρωθέντες δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, η ΑΑΔΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους και τηλεφωνικά.

 

Στη συγκεκριμένη κλήρωση αναδεικνύονται:

 

12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος
τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ. Το πλήθος τους προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις και συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 40 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα