ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 7:53:36π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
27
Ιουλίου

Κομισιόν: Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα

Στην Αθήνα βρίσκονται πλέον τα κλιμάκια των θεσμών και έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

Κλιμάκια των θεσμών βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει, που σημαίνει ότι οι θεσμοί συζητούν με τις ελληνικές αρχές, δήλωσε η εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιουνκερ.

 

Σε ερώτηση ΑΝ περιλαμβάνεται στην αποστολή και η Ντάλια Βελκουλέσκου από το ΔΝΤ η εκπρόσωπος της Κομισιόν είπε ότι όλοι οι επικεφαλής των ελεγκτών θα πρέπει να είναι μέχρι την Τετάρτη στην Αθήνα. Ωστόσο παράπεμψε για μεγαλύτερη ακρίβεια στην Ουάσινγκτον.

 

Ωστόσο, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, δήλωσαν ότι οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές αρχίζουν από αύριο, σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων ενώ οι επικεφαλής των θεσμών αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

 

Πάντως, προς το παρόν, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό που θα διαμένουν τελικά οι εκπρόσωποι των θεσμών και - αν όντως βρίσκονται στην Αθήνα - έχουν έρθει με άκρα μυστικότητα.

 

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί προαπαιτούμενων (prior actions), οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι τονίζουν ότι ούτε στη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου, ούτε στις δύο επιστολές προς τον ESM του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, υπάρχει η παραμικρή νύξη για τρίτη δέσμη προαπαιτούμενων.

 

 

Πηγή: news.gr

Διαβάστηκε 182 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα